PSIHIJATAR PREGLEDAO ZVERSKI PREBIJENU MANEKENKU: Evo u kakvom stanju je bila Tanja posle MONSTRUOZNE NOĆI!
Tanja Đukić (24) koju je zverski premlatio dečko, Foto: Prinscreen

slomljena

PSIHIJATAR PREGLEDAO ZVERSKI PREBIJENU MANEKENKU: Evo u kakvom stanju je bila Tanja posle MONSTRUOZNE NOĆI!

Pet dana od stravičnog događaja, tačnije 7 sati neprestanog nasilja koje je ova devojka preživela, odlučila je da potraži stručnu pomoć jer se ne oseća dobro

Objavljeno:

Tanja Đukić (24) koju je zverski premlatio dečko, Turčin Čagri Tortop prolazi kroz veoma bolne trenutke. Ona je u društvu majke i sestre posetila psihijatra i zatražila pomoć.

Pet dana od stravičnog događaja, tačnije 7 sati neprestanog nasilja koje je ova devojka preživela, odlučila je da potraži stručnu pomoć jer se ne oseća dobro.

"Po povratku u Srbiju je neraspoložena, ne spava, ne jede, strah je da zaspi, gubi na težini, stalno joj se vraćaju slike maltretiranja i njene patnje. Plačna, tužna, povređena. Strah je šta dalje da uradi, pomisao da ponovo počne da radi stvara joj nesigurnost, preispituje se da li je ona kriva, da li je sposobna da ponovo radi ono što je radila sedam godina", piše između ostalog u lekarskom izveštaju.

foto: instagram

Tanja stalno ističe da joj je potrebna zaštita, što još jednom dokazuje strah koji oseća u sebi. Međutim, sve to je opravdano jer posle jezive noći koju je preživele u zaštitu ove devojke niko nije stao iako je sve prijavila policiji u Istanbulu.

"Kako policija nije htela da me zaštiti, roditelji su došli po mene i odveli me u Srbiju. Iz naše ambasade ne mogu da mi pomognu, a ja se nadam da će neko iz Srbije reagovati i zaštiti me! Ne znam kako ću dalje, ja tamo radim a ne smem da se vratim tamo. Želim pomoć svoje države i da pobedi pravda. Turska štiti svog državljanina iako je nasilnik, ali ja se nadam da će neko iz Srbije da reaguje i da mi pomogne", jecajući apeluje Tanja.

foto: Haber sitesi

Lepa manekenka nam je otkrila i da je Čagri u policiji rekao da je ona histerisala i da se sama povredila, nakon čega je pušten na slobodu. Ona se oseća nesigurno i nezaštićeno, plaši se da joj Čagri može ponovo nauditi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.