UPI*KILA SAM SE OD BOLA, IŽIVLJAVAO SE SATIMA! Srpska manekenka o mučenju od strane Turčina: Ostala sam bez svesti!
Tanja Dukić, Foto: Instagram/ tanjadukicmodel, HABER SITESI

STRAVIČNO

UPI*KILA SAM SE OD BOLA, IŽIVLJAVAO SE SATIMA! Srpska manekenka o mučenju od strane Turčina: Ostala sam bez svesti!

Ona se sa bolom u glasu seća i te kobne noći

Objavljeno:
  • 292

Tanja Dukić (24), internacionalni model iz Srbije, brutalno je pretučena u Turskoj, gde već nekoliko godina radi i živi.

Naime, Tanja je kao model radila u Kini, Parizu, Kaliforniji, Meksiku, Indiji, Libanu... A u Tursku je otišla pre dve godine na ugovor od dva meseca. Tamo je upoznala dečka po imenu Cagri Tortop sa kojim započinje idiličnu vezu.

foto: Haber sitesi

Tanja je prestala da putuje, počela je zajednički život sa njim. Međutim, tada polako kreće njen pakao koji se završava žestokim nasiljem.

Tanja je kazala da je za ove dve godine nekoliko puta bio nasilan prema njoj, ali da ju je uvek izmanipulisao te da mu je ona opraštala. Tanja tvrdi da ga je volela mnogo ali ovog puta je morala da pobegne iz takvog života.

"Bili smo dve godine u vezi i živeli zajedno u Istanbulu. Redovno smo dolazili u Srbiju, posećivali moju porodicu, pa čak i slavili Božić i Uskrs sa njima. Oni su ga obožavali, u Srbiji je bio divan, ali to je sve, očigledno, bila maska opasnog psihopate. Problem je bila njegova ljubomora. Nasilje se dešavalo već posle prvog meseca naše veze ali sam uvek prelazila preko toga jer nije bilo toliko ozbiljno kao sada, a on se uvek izvinjavao, plakao, obećavao da nikad više neće.

Ne mogu da kažem, bilo je i divnih momenata ali zapravo sada shvatam da sam bila žrtva jer sam sve vreme radila ono što je on želeo, a ne ono što sam ja želela", počinje svoju priču Tanja. 

foto: Haber sitesi

Ona se sa bolom u glasu seća i te kobne noći.

"U nedelju sam imala slikanje, on je došao po mene i počeo da me napada da sam flertovala sa fotografom. Pokušala sam da ga smirim i da mu objasnim da nije tako, da je sve to u njegovoj glavi i da mora da se iskontroliše, ali nažalost, nisam uspela. Došli smo u stan gde mi je pocepao svu odeću koja je bila na meni, oduzeo telefon, zaključao vrata i spustio sve metalne zaštite za prozore kako ne bih dozivala pomoć. Onda je počeo da me tuče čime je stigao, nogama, rukama, pesnicama...

Terao me da priznam šta sam radila na slikanju, a ja nisam ništa mogla da priznam jer nemam šta. Nasilje je počelo oko 19 časova, a ja sam ostala bez svesti oko 2 iza ponoći, i tada me je napokon zaključao u sobu i ostavio na miru", govori nam Tanja i otkriva još jezivije detalje koje je preživela za tih 7 sati mučenja.

"Za tih par sati torture krv mi je išla iz uveta, usta, upiškila sam se od bolova i molila ili da me ubije ili da prestane. On me zatim odvukao u kupatilo, polivao hladnom vodom, a onda opet prebio još brutalnije. Onesvestila sam se u jednom momentu, a onda je on uzeo tastaturu i udario me iz sve snage po glavi. Kada sam vrisnula rekao mi je: "vidiš da si ipak živa". Tada je uzeo nož i počeo da mi priča kako će me ubiti i kako me niko neće naći, ali da pre toga ima još vremena da me muči. Tukao me čime je stigao, dok oko 2 iza ponoći nisam potpuno izgubila svest. Tada je shvatio da još jedan udarac može biti koban i zato me zaključao i ostavio", ispričala nam je Tanja svoju jezivu priču.

foto: Haber sitesi

Međutim, sve ovo mu nije bilo dovoljno, pa je ujutru krenula nova tortura.

"Probudio me sa nožem i rekao da nastavlja pošto sam se odmorila. Plakala sam i molila, govorila sam mu da ga volim i da ću mu sve oprostiti samo da prekine. Pitao me je da li ću ga prijaviti, rekla sam da neću kao što nisam ni prethodnih puta. Molila sam ga i govorila da je počeo novi dan, da zaboravimo sve i da izađemo napolje. Stavila sam naočare, prekrila modrice i podlive, samo kako bih ga ubedila da sam prešla preko svega i da ćemo da nastavimo normalan život. Čim je otključao vrata pobegla sam u prvi kafić gde sam pozvala policiju", otkrila je Tanja Dukić.

foto: Haber sitesi

Međutim, Tanja i dalje nije sigurna jer nema nikakvu zaštitu. Ona je svaki dan u strahu i apeluje da joj neko pomogne.

"Kako policija nije htela da me zaštiti, roditelji su došli po mene. On nije priveden! Iz naše ambasade ne mogu da mi pomognu, a ja se nadam da će neko iz Srbije reagovati i zaštiti me! Ne znam kako ću dalje, ja tamo radim a ne smem da se vratim tamo. Želim pomoć svoje države i da pobedi pravda. Turska štiti svog državljanina iako je nasilnik, ali ja se nadam da će neko iz Srbije da reaguje i da mi pomogne", jecajući apeluje Tanja.

(Espreso.co.rs/Alo.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media