TURČIN UNAKAZIO POZNATU SRPSKU MANEKENKU: Četiri sata me je tukao, zaključao u sobu, a onda UZEO NOŽ (FOTO)
Tanja Dukić, Foto: Instagram/ tanjadukicmodel

užasno

TURČIN UNAKAZIO POZNATU SRPSKU MANEKENKU: Četiri sata me je tukao, zaključao u sobu, a onda UZEO NOŽ (FOTO)

Stravično maltretiranje

Objavljeno:

Turski državljanin čiji identitet nije saopšten brutalno je pretukao svoju devojku Tanju Dukić, foto-modela iz Srbije, koja poslednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka.

Dukićevu je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Modrice na glavi i telu

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive na glavi i čitavom telu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da je njih dvoje u emotivnoj vezi poslednje dve godine, kao i da žive zajedno.

Be the person your dog thinks you are. ? ?? #unconditionallove

A post shared by Tanja Đukić (@tanjadukicmodel) on

- Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao – ispričala je lokalnim medijima.

Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja gotovo 4 sata.

Pretio joj i nožem

- Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji - ispričala je Dukićeva, o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Dukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Dukićkinog partnera i da li je on dosad procesuiran.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.