SASLUŠAN TROSTRUKI UBICA IZ NOVOG SADA: Goran Janković ostaje IZA REŠETAKA
Goranu Jankoviću određen pritvor od 30 dana, Foto: Printscreen /Pink

monstrum!

SASLUŠAN TROSTRUKI UBICA IZ NOVOG SADA: Goran Janković ostaje IZA REŠETAKA

Goran Janković (37), osumnjičen za ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57) priveden je u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu na saslušanje. Posle saslušanja, određen mu je pritvor od 30 dana

Objavljeno: 13:45h

Da podsetimo, stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, vlasnik vulkanizerske radnje nasmrt pretukao troje ljudi.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je pokrenulo istragu protiv osumnjičenog Janković Gorana iz Novog Sada.

- Osumnjičeni, kome je određeno zadržavanje do 48 sati od strane policije, u zakonskom roku doveden u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde ga je javni tužilac saslušao u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti. Nakon saslušanja, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu predlog za određivanje pritvora do 30 dana, odnosno zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, ponavljanja dela i uznemirenja javnosti, koji je osumnjičenom i određen - navelo je Više javno tužilaštvo.

Nekoliko sati pre nego što će se desiti trostruko ubistvo, osumnjičeni Goran Janković je, bio u kafani. Najpre je sa nekoliko prijatelja sedeo u jednom lokalu u naselju. Odatle je otišao između 19 i 20 časova, a kasnije, do jutarnjih sati je bio u kafani u Novom Sadu.

Po onome što je ispričao operativcima, navodno ga je iznerviralo i revoltiralo to što ga je žena 11. maja prijavila policiji za nasilje u porodici, i sa tim nije mogao da se pomiri i zbog toga je počeo da pije.

(Espreso.co.rs / Večernje Novosti / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.