OVAJ DETALJ NA SLIKAMA ZETA KOJI JE ZAKLAO PORODICU NIKO NIJE PRIMETIO! Evo koga je Goran VELIČAO! (FOTO)
Goran Janković (36), Foto: Printscreen/Facebook/Goran Jankovic

OBOŽAVATELJ

OVAJ DETALJ NA SLIKAMA ZETA KOJI JE ZAKLAO PORODICU NIKO NIJE PRIMETIO! Evo koga je Goran VELIČAO! (FOTO)

Goran je objavio sliku na Fejsbuku na kojoj ne krije svoje oduševljenje ovim čovekom!

Objavljeno:

Goran Janković (36), vulkanizer iz Veternika, navodi se kao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava i Nade Pajić jutros u Novom Sadu.

Iz istrage se saznaje da je on ubrzo i uhapšen. Naime, potraga novosadske policije dala je rezultate pa je osumnjičeni za jutrošnje stravično trostruko ubistvo pronađen i uhapšen.

Sudeći prema slikama na njegovom Fejsbuk profilu, može se videti da je Goran obožavatelj Ratka Mladića, bivšeg generala Vojske Republike Srpske koji je u Hagu prvostepeno osuđen za genocid u Srebrenici i niz zločina protiv čovečnosti.

foto: Printscreen/Facebook/Goran Jankovic

Podsećamo, prema prvim i nepotvrđenim saznanjima, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Nezvanično, Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

foto: Printscreen Facebook

Par je imao dvoje male dece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici koju imaju.

foto: Printscreen/Facebook/Goran Jankovic

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.