ZORAN NIKOLIĆ JE SA PORODICOM PODVODIO BEOGRAĐANKU, A OVAKO JE ŽIVEO! Bio je ČISTAČ ULICA pa je izgradio VILU
Zoran Nikolić, Foto: Printscreen / Facebook

JEZIVO

ZORAN NIKOLIĆ JE SA PORODICOM PODVODIO BEOGRAĐANKU, A OVAKO JE ŽIVEO! Bio je ČISTAČ ULICA pa je izgradio VILU

On je napustio ovaj posao i okrenuo se raskošnom životu i građenju vile u Mirijevu koju je na društvenim mrežama nazivao "Šilerova 2"

Objavljeno:

Zoran Nikolić (42), koji je uhapšen jer je sa svojom porodicom organizovao prostituciju i podvodio devetnaestogodišnju Beograđanku, pre nego što se upustio u ovaj "biznis", bio je čistač ulica, prenose beogradski mediji.

On je napustio ovaj posao i okrenuo se raskošnom životu i građenju vile u Mirijevu koju je na društvenim mrežama nazivao "Šilerova 2".

Ovaj bivši čistač ulica napravio je imperiju u Mirijevu u Ulici Mihaila Bulgakova po ugledu na bastion "zemunskog klana", kako je sam isticao u komentarima na društvenim mrežama.

"Dole ulaz tri i po metra, a gore dva i po metra, buraz šilerova, ha ha", napisao je svojevremeno Nikolić na svom Fejsbuk profilu.

Jedna komšinica rekla je da se nije iznenadila kada je čula da su Nikolići uhapšeni, ali jeste kada je čula zašto.

- Skoro su se doselili u naš kraj kada su kupili kuću u izgradnji u kojoj su stalno nešto radili. Najpre su je opasali zidovima koji su viši od tri i po metra i postavili na desetine kamera oko kuće - rekla je ona i dodala da su tada svi u komšiluku posumnjali da se bave "nekim ilegalnim poslovima".

Spoljašnost ove kuće ne odaje utisak da se u njoj krije luksuz koji je obelodanjen kada je MUP objavio snimak hapšenja ove porodice makroa.

Podovi i stepenište u ovoj vili su prekriveni mermernim "Versaće" pločicama i oznaka ovog dizanjera nalazi se na svim podovima i stepenicama kuće. osim toga, enterijer u spavaćim sobama uređen je po uzoru na kupleraj - ljubičaste zidove obasjavaju prigušena neonska svetla. Najbizarniji detalj je mnoštvo ikona koje su zakačene na zidovima ove kuće bluda i razvrata u kojoj su živeli Nikolići sa nekoliko dece.

U kući u kojoj su držali devojku koju su podvodili, porodica Nikolić je često organizovala razna slavlja, koja nisu mogla proći bez bogate trpeze u bukvalnom smislu te reči, pa je čak i prase na stolu bilo ukrašeno evrima.

Zoran je svakodnevno na svom Fejsbuk profilu objavljivao kako su u toku radovi na njegovoj vili, dok su se njegovi prijatelji tome divili i pisali mu kao "Zoran Versaće".

"Moj život je inat onima koji me mrze", napisao je Zoran na Fejsbuku.

Višemesečna policijska istraga stala je na put krajnje bizarnoj mreži prostitucije kojom je upravljala Jasmina Nikolić, a u kojoj su učestvovali i G. N, M. N, K. N. i B. D. Petočlana kriminalna grupa koju čine majka, otac, sin, ćerka i rođak najpre je prihvatila 19-godišnju devojku bez roditelja i teške finansijske situacije, kod sebe kući. Tada je za nesrećnu devojku počeo pakao.

Nikolići su počeli da manipulišu njome govoreći joj kako nemaju novca i kako bi ona trebalo da se žrtvuje za porodicu, i to baveći se prositucijom. Nemoćna da bilo šta učini, devojka je prihvatila uslove porodice i počela da naplaćuje seksualne odnose koje je imala sa klijentima koje je pronalazila Jasmina.

Toliko su je eksploatisali da je nesrećnica imala i po šest mušterija dnevno, a Nikolići su radili po smenama kako bi je odvozili na sastanke sa klijentima.

Zbog ljubavi devojka (19) završila u KANDŽAMA PROSTITUCIJE: Ovako izgleda mreža TRGOVINE LJUDIMA u Beogradu

U međuvremenu, njihov rođak Z. N. i još dve osobe uhapšeni su u drugoj akciji policije. I njih troje, sumnja se, podvodili su maloletnicu tokom 2015. godine, obećavajući joj zauzvrat smeštaj, hranu i drogu.

Da li su dobro razrađeni kriminalni biznis kojim su ostvarivali višemilionske profite ili neki drugi legalni poslovi Nikolićima omogućili da se baškare u vili popločanoj mermerom, ostaje da se utvrdi, ali ono što se događalo iza zidina te kuće, ne prestaje da zgrožava javnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.