GARDEROBA KOJA PODIŽE SAMOPOUZDANJE: Ove haljine su spoj kvaliteta, stila i pristupačne cene!
Zablistajte ovog proleća, Foto: Profimedia

fantastični predlozi

GARDEROBA KOJA PODIŽE SAMOPOUZDANJE: Ove haljine su spoj kvaliteta, stila i pristupačne cene!

Pogledajte fantastične predloge, koji su simbol kvaliteta, stila i poslednjeg trenda.

Objavljeno:

Haljine su oduvek jedan od najboljih saveznika po pitanju građenja sampouzdanja.

One čine da se sjajno osećate u svojoj koži, daju posebnu dozu elegancije, a nosive su u svim prilikama. Pogledajte fantastične predloge, koji su simbol kvaliteta, stila i poslednjeg trenda.

Mala crna haljina bez koje se jednostavno ne može, uvek je dobar odabir! Ova haljina je sa akcentom na otvorenim ramenima, uokvirenim diskretnim volanima. Ovaj jednostavan model odlično stoji i fantastično se prilagođava obliku tela, a svojim neobičnim detaljem intenzivno naglašava ženstvenost. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od samo 1.990 rsd.

Mala crna haljina
Mala crna haljina foto: Promo

Zelena boja je veoma aktualna ove sezone! Ona daje posebnu dozu elegancije, naglašava otmen stil i podiže samopouzdanje. Haljina sa volanom je pravi izbor za sve generacije i za sve prilike. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 2.590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Haljina sa volanom
Haljina sa volanom foto: Promo

Fantastična haljina u modernom casual stilu, koja će vam biti nezamenljiv saveznik u svim aktivnostim je sada na sniženju! Odlično će se uklopiti u sve dress kodove, od poslovnih koje prate blejzeri i potpetice, do sasvim sportskih praćenih vašim najudobnijim patikicama. Uz model midi dužine, sa imitacijom pojasa i naborima ispod grudi, omogućeno je savršeno pristajanje uz svaki oblik tela, uz maksimalno prikrivanje eventualnih nedostataka. Veoma je laka za održavanje, što svaka dama itekako zna da ceni. Poručite je OVDE odmah, po ceni od 1.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Midi haljina
Midi haljina foto: Promo

Jednostavna haljina ravnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na Vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Uz haljinu ide i kaišić u crnoj boji. Materijal je puniji,veoma mekan, na bazi poliestera sa elastinom. Cena haljine je 2.590 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Haljina ravnog kroja
Haljina ravnog kroja foto: Promo

Crvena haljina je nešto što morate imati, jer sa njom nema greške u stajlingu! Ova veoma elegantna večernja haljina je istovremeno jednostavnog i upečatljivog kroja. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost. Dužina haljine je 91cm. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastino. OVDE je možete poručiti za 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Crvena haljina
Crvena haljina foto: Promo

Animal print “modni je hit” koji je označio oproštaj od prošle, ali i ulazak u novu godinu. Sve govori kako će tokom cele godine baš on da bude aktuelan. Ukoliko ste ljubitelj haljina, a pri tom pratite modne trendove, ova haljina je savršena za vas. Haljina sa zmijskim printom ravnog je kroja, sa širokim volanom na završetku. Okovratnik je okrugao, sa dugom mašnom koja se vezuje i koja daje romantičnu notu aktuelnom zmijskom printu. Rukavi su dugi sa tanjom elastičnom ranflom, a njena dužina je do kolena. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danim, po ceni od 2.590 rsd.

Haljina sa zmijskim printom
Haljina sa zmijskim printom foto: Promo

Haljina sa kragnom i dugmićima, koja podseća na košulju, je veoma zastupljen trend u poslednje vreme i to nije bez razloga. Ovo je model koji se veoma lako prilagođava potrebama, navikama i vremenskim prilikama. Široki pojas daje joj izuzetnu prilagodljivost i čini je pouzdanim saveznikom od jutra do mraka. Haljina sa pojasom može biti vaša klikom OVDE, po ceni od 3.290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Košulja - haljina
Košulja - haljina foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.