POTRESNO PISMO KOJE JE LELINA TETKA PROČITALA NA SAHRANI: Putuj mali anđele, idi s mirom dragom Bogu
Lena Ilić (16)  sahranjena je u rodnom Čokotu, Foto: Instagram printscreen

TUGA DO NEBA

POTRESNO PISMO KOJE JE LELINA TETKA PROČITALA NA SAHRANI: Putuj mali anđele, idi s mirom dragom Bogu

Ona je pročitala i posebnu pesmu koju je namenila Leni

Objavljeno:

Lena Ilić (16) koja je preminula u petak od posledica povreda, koje je zadobila 21. decembra prošle godine u sudaru autobusa sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, sahranjena je juče u rodnom selu Čokot, pišu beogradski mediji.

Ona je bila osma žrtva tragedije i peta iz sela Čokot, a svi još prepričavaju potresno pismo koje je iznad groba pročitala Lenina tetka.

- Ne znam kako bez Lene dalje da nastavim... Malo je reći da je bila najbolja, posebna, talenat koji se ne viđa svakog dana, ponos kojim bi se dičio svaki roditelj. Kao tetka mogla sam da se pravim važna što je moja. Nisam, a trebalo je. Najbolja u razredu, ozbiljna, odmerena plenila je svojom pojavom i svojim osmehom. Sa tek napunjenih 16 godina, prava mala dama sa upečatljivim stilom umetnice - pročitala je tetka, a onda nastavila.

- Pohvale, priznanja, nagrade neko je nažalost obrisao kao gumicom. Ostala je prazna soba puna uspomena, četkica, slika i gorka uspomena da je više nema. Naša devojčica pronašla je mesto gde ništa ne boli, među zvezdama. Ona bi sad sigurno rekla da ne tugujem ovoliko jer ćemo jednog dana opet biti zajedno. Putuj mali anđele, idi s mirom dragom Bogu ali te molim svrati nam ponekad u snove da se vidimo - navela je tetka nastradale devojčice.

Ona je pročitala i posebnu pesmu koju je namenila Leni, a papire sa govorom i pesmom potom je stavila u njen sanduk.

Osim velikog broja rođaka, prijatelja porodice, đaka, kolega sa posla njenih roditelja, u koloni su se našli i neki od članova porodica drugih nastradalih putnika "Niš - ekspresovog" autobusa na koji je 21. decembra naleteo voz, koji nisu mogli da zadrže suze

Podsetimo, u stravičnoj nesreći poginulo je osam osoba, a 28 je povređeno. 21. decembra u 7.45 časova na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kada je na autobus pun putnika naleteo na voz i prepolivio ga na pola.

Na licu mesta poginuli su tada Aleksa Dimitrijević (15) iz Novog sela i Bogomir Lazić (75) i Danijela Stanković (48) iz Čokota, dok su u KC u Nišu u toku operacija, podlegli povredama Nataša Janković (42) i Marijana Kocić (16), obe iz Čokota. Gajtana Stamenković (78) iz Donjeg Međurova preminula je 29.decembra u intentivnoj nezi a nakon nje, 2. januara ove godine i Vlastimir Đorđević (65) iz istog sela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.