ANĐELI NEKA TE ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ: Prijatelji se opraštaju od tragično preminulog Nikole!
Nikola Dević, Foto: Facebook

tuga

ANĐELI NEKA TE ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ: Prijatelji se opraštaju od tragično preminulog Nikole!

Dugogodišnji član rukometnog kluba "Nova Pazova" Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno: 16:06h

Nikola Dević (22) tragično nastradali mladić u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu između Stare i Nove Pazove, bio je dugogodišnji član rukometnog kluba "Nova Pazova", a ovaj klub se sada oprostio od njega na društvenim mrežama.

- Tužna vest potresla je Novu Pazovu. Dugogodišnji član rukometnog kluba "Nova Pazova" Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli nek te čuvaju jer ti to zaslužuješ! - Stoji uz fotografiju na Instagram stranici ovog kluba.

Njegovi prijatelji izjavljuju saučešće uz reči: "Devke, počivaj u miru".

Podsećamo, mladić Nikola Dević (21) i Aleksandra Kolarov (49) izgubili su život u nesreći koja se dogodila na putu između Stare i Nove Pazove sinoć oko 22 sata, dok je dvoje njihovih saputnika još uvek u teškom stanju.

- Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata kada je automobil marke folksvagen pasat idući iz pravca Stare Pazove ka Novoj sleteo sa puta i udario u drvo. Dvoje mladih je na licu mesta izgubilo život, a dvoje teško povređenih je prevezeno u Zemunsku bolnicu - rekli su "Blicu" u MUP-u.

Prema rečima prijatelja, njih četvoro se vraćalo kući u Novu Pazovu sa svadbe koja je bila Staroj Pazovi i u trenutku preticanja su izgubili kontrolu nad vozilom nakon čega su sleteli sa puta i zakucali se u drvo. Nikola i Aleksandra na licu mesta su izgubili život, dok dvoje ostalih se trenutno nalaze na intenzivnoj nezi Zemunske bolnice i u teškom su stanju.

Svadba sa koje su se vraćali bila je svadba njihovog kolege iz firme koju drži, prema pisanju Kurira Aleksandrin muž u kojoj su svi bili zaposleni. Kurir navodi i da je Aleksandra snajka proslavljenog srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova.

Na njegovom Fejsbuk profilu stoji da se godinama intenzivno bavio rukometom i većina fotografija je sa raznih utakmica na kojima je igrao. Takođe, Nikola je bio strastveni navijač Partizana, pa je dosta objava posvetio svom omiljenom klubu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.