STEFANOVIĆ O PROTESTU U BORČI: Nijedno staklo nije naprslo na pekari, sve prošlo bez ijednog incidenta!
Nijedno staklo nije naprslo na pekari, sve prošlo bez ijednog incidenta!, Foto: Prentscren

oglasio se

STEFANOVIĆ O PROTESTU U BORČI: Nijedno staklo nije naprslo na pekari, sve prošlo bez ijednog incidenta!

Apelovao bih na građane, koje su protestovali, da ne zaborave da je Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad - rekao je Stefanović

Objavljeno:

Ministar policije Nebojša Stefanović, oglasio se povodom jučerašnjih događanja u Borči.

"Policijski službenici su bili prisutni sve vreme tokom okupljanja građana ispred pekare u Borči, koji su se organizovali putem društvenih mreža kako bi izrazili negodovanje zbog radnika koji se slikao sa simbolom dvoglavog orla, i obezbeđivali da ne dođe do narušavanja javnog reda i mira. O svemu su pravovremeno obavestili nadležno tužilaštvo, koje im je naložilo da dostave izveštaj. Pomenuto okupljanje je proteklo bez ijednog incidenta i policija nije, niti će dozvoliti da dođe do narušavanja javnog reda i mira.

Apelovao bih na građane, koje su protestovali, da ne zaborave da je Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad, a prištinske političare i njihove partnere u Beogradu podsetio da uprkos njihovim konstantnim širenjima huškačke propagande ne mogu sakriti istinu. Istina je da tokom protesta u Borči ni jedno staklo nije naprslo na pomenutoj pekari, dok sa druge strane ceo svet redovno svedoči desetinama lomljenja, paljenja i krađa imovine, kao i svakodnevnim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji" - kazao je ministar u zvaničnom saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.