OCU MOMKA KOJI JE RUKAMA POKAZAO DVOGLAVOG ORLA OSTAVILI SVINJSKU GLAVU: Njihov potez je bukvalno PODELIO SRBIJU
Pokrenuo je lavinu komentara, Foto: Printscreen, Printscreen Facebook

prvokacija?

OCU MOMKA KOJI JE RUKAMA POKAZAO DVOGLAVOG ORLA OSTAVILI SVINJSKU GLAVU: Njihov potez je bukvalno PODELIO SRBIJU

Definitivno pogrešan način da se pokaže nezadovoljstvo prema dotičnim vlasnicima pekare, smatraju i oni koji su protiv poteza vlasnika pekare

Objavljeno:

Nekoliko desetina žitelja Borče protestovalo je danas ispred pekare "Roma" u jednoj od centralnih ulica ovog beogradskog naselja.

Njihov revolt izazvala je fotografija jednog od vlasnika ove pekare objavljena na Fejsbuku na kojoj se vidi kako u samom centru Beograda širi prste preko grudi u znak orla, simolba tzv. Velike Albanije.

foto: Facebook

Iako je protest prošao mirno i bez incidenata, dok su vlasnici pekare navodno bili u stanu iznad, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi unutrašnjost ove pekare i svinjska glava na poslužavniku na kom se inače serviraju peciva.

Iako organizatori protesta veruju da su na ovaj način poslali simboličnu poruku vlasnicima pekare, jer je u islamskoj veroispovesti svinjetina zabranjena, mnogi koji su videli ovu sliku pomislili su da je ovo ipak previše i da bi bilo efektnije da se protest završio patriotskim pesmama, kako je i počeo.

- Definitivno pogrešan način da se pokaže nezadovoljstvo prema dotičnim vlasnicima pekare. Jednostavno ne treba kupovati ništa u njihovoj pekari i tako im staviti do znanja šta se misli o njima. Ovako im dajemo alibi da se ponašamo kao varvari - napisao je jedan od korisnika Fejsbuka.

Ovakav komentar nije bio retkost, bilo ih je još sličnih.

- Što se tiče svinjske glave: postoji jedan mali, ponosni narod koji čuva srpsko Kosovo i Metohiju, islamske su veroispovesti i zovu se Goranci. Pa maloumne "šale" sa svinjskom glavom negde drugo - stoji u drugom komentaru.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.