DRAGA MIRO, VRATILA SI SE POD LIPU! Milovan Bojić dirljivim govorom rasplakao je SVE PRISUTNE (VIDEO)
Komemoracija Mirjane Marković, Foto: Espreso.co.rs

TUŽNO

DRAGA MIRO, VRATILA SI SE POD LIPU! Milovan Bojić dirljivim govorom rasplakao je SVE PRISUTNE (VIDEO)

Na komemoraciju su pored Bojića stigli i Šešelj, ali i Slobodan Bulatović, bivši muž Marije Milošević, a na grobu je položen i venac koji je poslao Ivica Dačić

Objavljeno:

Na današnnjoj komemoracijiu Mirjane Marković u Požarevcu, Milovan Bojić je održao dirljiv govor kojim je ispratio nekadašnju suprugu predsednika Jugoslavije na večni počinak.

- Posle gotovo dve decenije vratila si se kući, kod svoga muža, evo nas ovde u vašem dvorištu pod lipom, evo nas na mestu vašega početka. Kuda bi se i koliko daleko moralo otići a da bi se vratilo na početak, rekao je on.

- Početak ljudske zagonetke u kojima bi se otkopani temelji onog pravog sveta kojem si stremila celoga svoga života. Sveta u kome se čovek ne bi osećao tegovbno i ugroženo, pritisnut i prignječen boli egzistiranja. Kako i na koji način objasniti ovaj život i ljude u njemu, sa hiljadu lica i naličja, i kako dokučiti ono pritajeno ljudsko iskustvo, što ga napaćeni ljudi nose u sebi, i što im se samo kad kada delimično održava u pogledu, kretanju i rečima?"

Na komemoraciju su pored Bojića stigli i Šešelj, ali i Slobodan Bulatović, bivši muž Marije Milošević, a na grobu je položen i venac koji je poslao Ivica Dačić.

Pogledajte video ispod:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.