ISPOVEST SREĆNE ŽENE: Moj muž je uspeo da pobedi bol i probadanje u grudima!
Njen muž je pobedio bol, Foto: Profimedia

prirodni lek

ISPOVEST SREĆNE ŽENE: Moj muž je uspeo da pobedi bol i probadanje u grudima!

Nakon niza problema, dobio je terapiju, ali mi nismo odustajali od proizvoda na biljnoj bazi - priča ova hrabra žena.

Objavljeno:

- Moj muž (1954) je ostavio cigarete pre 16 godina, a znamo da je potrebno 4 godine da bi se organizam očistio od nikotina.

Saznali smo da je, pet godina posle, oboleo od Hočkinskovog sindroma. Krenuli smo sa jačanjem imuniteta - započela je priču gospođa koja je želela da ostane anonimna.

- Posle zračenja i hemoterapije, muž je odlazio kući automobilom. Danas, 10 godina kasnije, bolest miruje. U međuvremenu je dobio dijabetes i sada koristi insulin, pa je i bubreg oštećen usled zračenja.

Za sve ovo vreme, gospođa i njen suprug nisu gubili nadu u bolje sutra. Nakon lošeg perioda, doživeo je infarkt, i ugrađuju mu dva stenta.

- Od saznanja da mu je jedan bubreg oštećen, i da počinje da se suši, krenuli smo u jačanje prirodnim putem, tj. čajevima. Nakon niza problema, dobio je trapiju, ali mi nismo odustajali od proizvoda na biljnoj bazi - priča ova hrabra žena. - Tako smo počeli da koristimo Bio-Teo komplet: Antistres + Cirkul + Corvit. Već posle prvog kompleta, moj suprug je osetio poboljšanje jer do tada, kada god bi išao u šetnju, osetio bi probadanje i bol u grudima. Sada već pije treći komplet i oseća se odlično - završava priču zadovoljna supruga.

Slavica Đ. Obrenovac

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

ISPORUKA: ceo svet. U slučaju da poručujete van Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, slobodno poručite klikom na https://www.hangar.rs/svi-proizvodi/zdravlje/biljni-komplet-antistres-corvit-cirkul-sacuvajte-svoje-srce-zivce-i-krvne-sudove/ i neko će vas kontaktirali oko potvrde i cene dostave.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

- Otklanja posledice posle infarkta

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

- Komplet mogu piti i potpuno zdrave osobe kao vid preventive -

Biljne kapi
Biljne kapi foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Kada se naše tinkture piju prvi put, koriste se na sledeći način:

- 1. nedelja:  po 5 kapi

- 2. nedelja: po 10 kapi

- 3. nedelja: po 15 kapi

- 4. nedelja: po 20 kapi

- 5. nedelja: po 25 kapi

- 6. nedelja: po 30 kapi

- na dalje: po 30 kapi

Kada ste došli do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah pije po 30 kapi iz svake bočice. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media