IZNAJMLJIVAO STANOVE U BG ZA PROSTITUCIJU Detalji hapšenje makroa iz Šapca, zbog sveske sa evidencijom mnogi strepe
Maksimović je uhapšen pre nešto više od mesec dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"!, Foto: Damir Dervišagić

DETALJI!

IZNAJMLJIVAO STANOVE U BG ZA PROSTITUCIJU Detalji hapšenje makroa iz Šapca, zbog sveske sa evidencijom mnogi strepe

Maksimović je uhapšen pre nešto više od mesec dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv osuđivanog makroa iz Šapca Mihaila Maksimovića zbog trgovine ljudima, prenose beogradski mediji.

Maksimović je uhapšen pre nešto više od mesec dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i kod njega je prilikom toga pronađena uredno vođena evidencija o devojkama za koje se sumnja da je podvodio, kao i o klijentima koji su koristili njegove "usluge".

- Maksimoviću je pritvor određen 25. marta ove godine. Slučaj je pod istragom, a trenutno nije poznat broj oštećenih - kaže izvor blizak ovom slučaju.

Sumnja se da je Maksimović iznajmljivao stanove u Beogradu u kojima je podvodio devojke VIP klijentima. Kod njega su prilikom hapšenja pronađene sveske sa evidencijom, lap top kao i mobilne telefone.

Podsetimo, Maksmović je već hapšen 2014. godine i to prilikom redovne kontrole u saobraćaju, a policija je tada utvrdila da se bavi organizovanjem elitne prostitucije, te da je imao sedam devojaka koje je podvodio od kojih je pet uhapšeno. Ostale dve, sumnja se, krile su se u Bosni i Hercegovini.

Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Banjalučanka Božana Vujinović i protiv njih je podneta prijava u Prekršajnom sudu. Među devojkama koje je podvodio, saznalo se nešto kasnije, bile su Tijana Štrulović i Anabela Šćekić - Tigrica, učesnica rijaliti programa.

Maksimović je sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Takođe, pristao je i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.