ŠAMPON MI JE PEKAO OČI DOK ME JE KUPAO, A KAD ZAŽMURIM... Ovo je užas koji je Bratislav radio sinu (10)
Bratislav osuđen na 5 GODINA za silovanje sina, Foto: Dado Đilas

pakao!

ŠAMPON MI JE PEKAO OČI DOK ME JE KUPAO, A KAD ZAŽMURIM... Ovo je užas koji je Bratislav radio sinu (10)

Viši sud u Zaječaru odredio zatvorsku kaznu od pet godina

Objavljeno:

Viši sud u Zaječaru osudio je Bratislava Velojića (46) iz knjaževačkog sela Podvis na kaznu zatvora od pet godina zbog toga što je počinio produženo krivično delo obljuba nad detetom od 2016. godine do 1. juna 2017. godine.

Tužilaštvo je tražilo da se Velojić osudi na osam godina zatvora i najavilo je žalbu na presudu. On je osuđen jer je silovao svog maloletnog sina, međutim, pred sudom otac ne priznaje da je bilo šta slično učinio, pišu mediji.

Velojić je silovao svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina, a sve se doznalo kada je dečak 2017. godine pokušao da se ubije u školi. On je doneo nož i u školskom dvorištu pokušao da preseče vene. Srećom, učenici su ga sprečili i odmah pozvali nastavnike.

Školski psiholog je odmah razgovarao s njim, kao i službenici Centra za socijalni rad u Knjaževcu. Dečak je tada priznao da ga je tata neprekidno tukao i da ga je navodno više puta silovao u kupatilu dok ga kupao. Požalio se tada da ne želi da živi s njim.

- Silovao me je više puta. Vodio me je u kupatilo da me okupa, onda mi je sipao šampon na glavu, pekle su me oči od pene. Rekao mi je da žmurim i onda terao da ga oralno zadovoljavam. Više puta me je silovao i na "onaj" način. Morao sam da ćutim, pretio je da će me ubiti. Iako mi se vrištalo, ćutao sam i trpeo strašne bolove. Voda je tekla, a ja sam trpeo i plakao što sam tiše mogao - rekao je tada dečak nadležnoj službi.

Kada se saznalo za ovaj monstruzni čin, ocu je sudski zabranjen pristup vanbračnoj supruzi i detetu, dok je istovremeno trajala istraga. Posle pokušaja samoubistva, majka i sin su smešteni u sigurnu kuću u Nišu gde su proveli mesec dana. Odatle su se vratili u Knjaževac, gde ih je primio stric dečakove majke, kod koga i sada žive.

Meštani kažu da su majka i sin živeli sa ocem nasilnikom u knjaževačkom selu i da su trpeli neviđenu torturu.

- Poznajemo B. V. kao neviđenog nasilnika. Tukao je mališana, bukvalno od kako je dete prohodalo. Dečak nam je pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, a to se događalo iz godine u godinu. Tukao je i suprugu koja je uvek bezuspešno pokušavala da odbrani mališana. Udarao ga je motikama i to često po glavi - pričaju meštani iz sela.

Majka dečaka ne radi nigde i njih dvoje žive od socijalne pomoći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.