TERAO ME DA SE PROSTITUIŠEM! ŠIBAO me je KOPRIVOM po DU*ETU! Ispovest bivšeg partnera ubice iz VELIKOG BRATA!
Antal Skendžić i Daniel Pinter Dženi, Foto: Privatna arhiva

stravično!

TERAO ME DA SE PROSTITUIŠEM! ŠIBAO me je KOPRIVOM po DU*ETU! Ispovest bivšeg partnera ubice iz VELIKOG BRATA!

Njegov bivši partner, transvestit Daniel Pinter Dženi (40) kaže da apeluje na sve nadležne službe da Skendžića adekvatno tretiraju i procesuiraju ovoga puta

Objavljeno:

Antal Skendžić (32), učesnik prvog serijala "Velikog Brata" je u više navrata otvoreno govorio o svojoj homoseksualnosti. Ipak, u žižu javnosti je dospeo nakon što je pretio smrću svojoj babi Rozaliji Greguš (82) iz Lukinog sela kod Zrenjanina.

Podsećamo, Antal je već odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva majke, a ponovo je uhapšen prošle nedelje zbog pretnji svojoj baki Rozaliji Greguš (82). Zahtevao je da mu da nasledstvo jer, kako je rekao, u Beogradu živi kao beskućnik i u teškoj je materijalnoj situaciji. Vikao je na staricu, govorio joj da će je ubiti i zapaliti je živu sa sve kućom.

Daniel Pinter Dženi (40)
Daniel Pinter Dženi (40) foto: Privatna arhiva

Njegov bivši partner, transvestit Daniel Pinter Dženi (40) kaže da apeluje na sve nadležne službe da Skendžića adekvatno tretiraju i procesuiraju ovoga puta.

Kada je 2007. godine ubio svoju majku, za taj zločin je osuđen na 10 godina zatvora. Posle izlaska iz zatvora, po odležanoj kazni, maltretirao je rođenu babu, majku njegove majke koju je ubio. Ja sam bila sa njim u vezi pre nego što je izvršio zločin 2007. a posle njegovog izlaska iz zatvora, mislila sam da sam mu i dalje partnerka, međutim, vreme je pokazalo da sam za njega postala seksualna robinja - priča Dženi.

Daniel Pinter Dženi (40)
Daniel Pinter Dženi (40) foto: Privatna arhiva

Ona je napomenula kako ju je on uveo u prostituciju i kako je pretio njoj i njenim roditeljima da će ih ubiti uz pomoć njegovih drugara iz zatvora koje je upoznao služeći kaznu za ubistvu svoje majke.

- Njegova praksa je bila da me u Beogradu podvodi klijentima i da novac uzima za sebe. Ja sam 2015. u Beogradu prekršajno osuđena za odavanje prostituciji i registrovana sam prostitutka pod mojim imenom Daniel Pinter. Redovno me je Antal zlostavljao, tukao, šibao užarenom koprivom po zadnjici, a sam je voleo da mu u seksualnim perverzijama neko pusti krv, pa sam morala da ga ujedam, otkriva Dženi.

Ona napominje da je to maltretiranje trajalo više od dve godine i kako je trpela nasilje jer se plašila da neko ne naudi njenoj porodici.

Nisam bila jedina transica koju je podvodio klijentima. Bilo nas je oko 10. Ja sam jedina smogla snage da odem od njega, iako mi je oduzeo srpski pasoš, ali pošto sam polumađarica, uzela sam pasoš te države za koji Antal nije znao i pobegla u inostranstvo, tvrdi.

Daniel Pinter Dženi (40)
Daniel Pinter Dženi (40) foto: Privatna arhiva

Dodaje kako je njena sestra Andrea zajedno sa roditeljima prijavila policiji Antala u rodnom gradu Bečeju jer im je Antal pretio.

- U međuvremenu je Antal prebio rođenu babu zbog nasledstva i konačno završio iza rešetaka ovih dana. Molim da se ovoga puta vodi računa kako će ga nadležne službe tretirati, da se ne bi desilo da opet za 5, ili 10 godina ubije, ili prebije nekog - ispričao je Daniel Pinter Dženi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.