OVO JE SNAJPER IZ KOGA JE UBIJEN ĐINĐIĆ: Policajac koji je postavio na Fejsbuk je sankcionisan, ALI JE ONA OSTALA
Snajper iz kog je ubijen Đinđić, Foto: facebook

puška za likvidaciju

OVO JE SNAJPER IZ KOGA JE UBIJEN ĐINĐIĆ: Policajac koji je postavio na Fejsbuk je sankcionisan, ALI JE ONA OSTALA

Slika se pojavila na dan godišnjice smrti bivšeg premijera Zorana Đinđića

Objavljeno:

Slika snajpera kojom je ubijen Zoran Đinđić pojavila se još 2013. godine na društvenoj mreži Fejsbuk, i to na dan godišnjice smrti bivšeg premijera.

Naime, službenik u Ministarstvu pravde Nikola Savić postavio je na svoj Fejsbuk profil fotografiju puške iz koje je ubijen bivši premijer Zoran Đinđić.

Slika se pojavila na dan godišnjice smrti bivšeg premijera Zorana Đinđića, a pojava puške odmah je izazvala kritike, prvo na tviteru, a onda i na ostalim društvenim mrežama.

foto: Beta/Milan Obradović

Fotografija se brzo širila jer se radilo o snajperskoj pušci iz koga je ubijen Zoran Đinđić.

Službenik Ministarstva pravde Nikola Savić potom je kažnjen sa jednomesečnim odbitkom trećine plate zbog toga što je 12. marta 2013. godine, kada je obeležavana 10. godišnjica ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, na svoj profil na Fejsbuku postavio fotografiju snajpera kojim je premijer ubijen.

Savić u Ministarstvu radi na osnovu ugovora o delu i prima naknadu od 37.000 dinara, koja će mu biti umanjena za 11.100 dinara.

Ministarstvo pravde i državne uprave je, posle objavljivanja fotografije na Fejsbuku, saopštilo da Savićev čin osuđuje i da su ga njegovi pretpostavljeni ukorili, pa je kažnjen smanjenjem plate.

Tada je rečeno da će u narednom periodu Ministarstvo posle isteka Savićevog ugovora, detaljno proceniti njegov rad, kao i ponašanje, što će odrediti da li će mu ugovor biti produžen. Šta se s njime potom desilo, nije poznato.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.