OVO JE ADVOKATICA KOJA JE PROBALA DA UBIJE KLIJENTA? Zarila mu je nož u vrat!
Na Fejsbuku joj piše: "Dobro činite, dobrom se nadajte"..., Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen/Google street view

JEZIVI DETALJI

OVO JE ADVOKATICA KOJA JE PROBALA DA UBIJE KLIJENTA? Zarila mu je nož u vrat!

Povređeni Darko zadržan je u bolnici, dok je njoj određen pritvor

Objavljeno:

Advokatici Lidiji Opačić (39) iz Subotice određen je pritvor nakon što je juče pokušala da zakolje klijenta u svojoj kancelariji.

Opačićeva je, naime, pokušala da ubije Darka G. (34) u prostorijama svoje advokatske kancelarije u zgradi na Trgu cara Jovana Nenada u samom centru Subotice, tako što mu je zarila nož u vrat, prenose beogradski mediji.

Posle napada, Darko je krvav otišao iz kancelarije i sam se uputio do subotičke bolnice kako bi zatražio pomoć. Policija je odmah obaveštena, a advokatica je odmah uhapšena.

Povređeni Darko zadržan je u bolnici na dalje lečenje, a u toku dana znaće se sve okolnosti vezane za pokušaj ubistva kako je sada kvalifikovano ovo delo.

foto: Printscreen/Facebook

Advokatica Opačić poznata je da je 2013. godine branila molera iz Železničkog naselja u Subotici, koji je verovatno prvi državljanin Srbije koji je osuđen najbrže što je teoretski bilo moguće, a što je predviđeno odredbama tadašnjeg Zakonika o krivičnom postupku.

Na njenom Fejsbuk profilu napisala je: "Dobro činite, dobrom se nadajte".

Kompletan slučaj, od hapšenja, priznjanja krivice do izricanja presude trajao je manje od 48 sati, što je bio prvi slučaj ovako brze reakcije i policije i pravosuđa u Srbiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.