LEKOVITO BILJE ZA JAKO SRCE: Kako se brzo i efikasno rešiti bola u grudima!
Sačuvajte svoje srce, živce i krvne sudove, Foto: Profimedia

Iz prirode

LEKOVITO BILJE ZA JAKO SRCE: Kako se brzo i efikasno rešiti bola u grudima!

Preparati koji će vam sigrno pomoći 

Objavljeno:
  • 36

“Zbog infarkta i niza drugih srčanih smetnji pre tri godine – govori nam Milutin R, penzioner iz Beograda - sam otišao u invalidsku penziju. Nekoliko godina pre toga imao sam visok krvni pritisak koji je često prelazio i 240/100 mm Hg. Međutim, od prošle godine učestali su mi ANGIOZNI NAPADI da bi mi kardiolog početkom ove godine saopštio da imam i BLOK LEVE KOMORE to ga je posebno zabrinulo. Dao mi je lekove koje sam redovno uzimao, ali taj veliki blok nije popuštao. Na kontroli krajem januara moj lekar je bio zabrinut. Nekako baš tada moja kćerka, koja radi u inostranstvu, javila mi je da je u nekom našem listu pročitala da travar Stevo Marić ima dobre preparate i savetovala mi da ih nabavim.

Poslušao sam je i u Marićevom Centru dobio biljni komplet ANTISTRES+CORVIT+CIRKUL koji sam počeo da koristim već od 10. februara. Kada sam dvadeset dana kasnije otišao na ranije zakazanu kontrolu kod kardiologa i kada mi je urađen EKG, lekar je bio iskreno iznenađen. Pružio mi je ruku i rekao: „Nemate više blokade! Sada je sve u redu.“ Nisam mu rekao šta sam osim lekova pio, ali sam posle toga od Marića uzeo još tri kompleta. Krvni pritisak mi se ustalio na 80/90/160, a letos sam posle jednog psihičkog uzbuđenja imao samo jednu blagu blokadu. Posle pauze od tri meseca sada opet pijem Marićev komplet za srce jer želim da predupredim jesenje i zimske dane koji nisu naklonjeni srčanim bolesnicima. Ja znam da su mi ovi biljni preparati pomogli pa ih preporučujem svima koji imaju srčane tegobe kaže na kraju naš sagovornik.”

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2.880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  2. Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  3. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  4. Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  5. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  6. Otklanja posledice posle infarkta
  7. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  8. Reguliše pritisak

Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul – SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul – SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE foto: Promo

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media