TERAO JE DA JEDE IZMET, BUŠIO JE BURGIJOM, ONDA SU JE SILOVALA NJIH TROJICA: Žena preživela užas na Fruškoj gori
Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet, Foto: Beta/Dragan Gojić

horor

TERAO JE DA JEDE IZMET, BUŠIO JE BURGIJOM, ONDA SU JE SILOVALA NJIH TROJICA: Žena preživela užas na Fruškoj gori

Stravičan zločin dogodio se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore

Objavljeno: 11:05h

Žena B. Č. (39) je 2016. godine prijavila da su je muž, kum i njegov drug silovali, maltretirali i tukli u jednoj kući u Vojvodini, i to pred njenim maloletnim sinom.

U tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ovaj krivični postupak još u fazi istrage, a jezive optužbe njen muž, kum i njihov prijatelj su negirali.

Stravičan zločin dogodio se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore.

- To što se dogodilo mojoj ćerki je zločin nad zločinima - rekao je M. Č. njen otac za beogradske medije.

On je ispričao da je tog kobnog dana njen muž od koga je pobegla jer ju je tukao, došao kod njih kući, a kada je nije tu pronašao uzeo je njihovog desetogodišnjeg sina i uputio se ka vikendici u kojoj se ona krila.

- Ona je bila tako kako bi se sakrila od muža koji ju je deset godina svakodnevno tukao. On je bio u društvu kuma, koji je krstio mališana, i još jednog njihovog poznanika. Kada su videli da moja ćerka nije u kući sva trojica su se uputila ka vikendici i sa sobom su poveli mog unuka - ispričao je M. Č. On je dodao da su je potom sva trojica silovali i to pred dečakom koji je sve gledao.

Kako je i nesrećna žena, nakon horora koji je doživela, ispričala tada za medije, muž joj je rekao da "dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama".

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - opisala je B. Č. torturu kroz koju je prošla.

Ipak B. Č, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

- U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući - priča ona.

Sin govorio o hororu

O nasilju je progovorio njen sinčić, nakon čega je njen otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran.

- Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se - rekao je dečak policajcima i dedi koji je tada prvi put saznao za nasilje.

Policija je još pre dve godine saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

M. Č. je za beogradske medije ispričao da pakao kroz koji je njegova ćerka prošla, uprkos svemu, još nije dobio sudski epilog.

- U policiji u Inđiji postoji krivična prijava, a tužilaštvo ne reagje. Nema kome se nismo obratili za pomoć, ali niko nije prstom mrdnuo - kaže nesrećni čovek i dodaje da neće stati dok se ovaj slučaj ne reši.

(Espreso.co.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.