PORODICA ŽENE KOJU JE ZGAZIO BABIĆEV VOZAČ JEDVA SKUPILA NOVAC ZA SAHRANU: Ovako im možete pomoći!
Apel za pomoć na Tviteru Sergeja Trifunovića, Foto: Nebojša Mandić, Kurir, Printscreen

POMOZIMO PORODICI GLIGORIJEVIĆ

PORODICA ŽENE KOJU JE ZGAZIO BABIĆEV VOZAČ JEDVA SKUPILA NOVAC ZA SAHRANU: Ovako im možete pomoći!

Poznato je i kako

Objavljeno:

Stanika Gligorijević (52) je pre manje od mesec dana poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevca, u lančanom sudaru koji je izazvao vozač Zorana Babića, direktora Koridora Srbije.

Nesrećna Stanika je sa članovima porodice krenula na sahranu, a u automobilu sa njom vozili su se njeni sestra Mira i zet Srđan. Kako je nakon nesreće prepričao Stanikin suprug, zet je u retrovizoru video automobil koji im se približava velikom brzinom, samo trenutak pre nego što ih je udario.

Međutim, ovaj potresan slučaj u žiži javnosti se ponovo našao i kada se saznalo da je porodica Gligorijević, pored duševnog bola zbog gubitka majke i supruge, morala i da namiri sve finansijske troškove njene sahrane - što je uključivalo obdukciju tela, a i popovo opelo.

Potrebno je naglasiti da Stanikina porodica živi u teškim materijalnim uslovima, a i njen suprug je izjavio da oni praktično nemaju novca da pomenute troškove plate, apelujući na državu da im pomogne na adekvatan način.

Oko tragičnih dešavanja u porodici Gligorijević rasplamsala su se mišljenja na Tviteru, gde je takođe došlo i do upoređivanja Stanikinog nesrećnog slučaja i angažmana države tokom stradanja Šabana Šaulića.

Povodom tragičnog slučaja oglasio i Sergej Trifunović. Naime, on je nedavno već bio u poseti porodici Gligorijević, kojima je ponudio pravnu pomoć, a rekli su mu i kako niko od nadležnih organa porodici nije pritekao u pomoć.

foto: Printscreen

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana ponovo se angažovao na svom Tviter nalogu, gde je objavio apel za pomoć, uz detalje računa Stanikinog supruga Velimira Gligorijevića, pa zamolio svoje pratioce da pomognu "ovim divnim ljudima".

U komentarima se mogu naći oni koji su Trifunovićev gest podržali i koji su i sami uplatili određene sume novca na Velimirov račun, ne bi li bar malo pomogli nesrećnoj porodici. Mnogi su pitali i za način uplaćivanja sredstava iz inostranstva.

Međutim, neki su optužili Trifunovića da je njegov doprinos u pomaganju Stanikinoj porodici ništa drugo do marketinški trik za skupljanje političkih poena.

Jedan tviteraš ga je optužio da je njegovo angažovanje nastalo samo iz činjenice "da je u nesreću umešan političar iz suprotnog tabora". Sergej mu, u svom stilu, nije ostao dužan.

A došlo je i do žustrijih rasprava...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.