SNAJA I ZAOVA SE UDRUŽILE PA OPLJAČKALE 7 PORODICA U NIŠU: Bile su SAVRŠEN TANDEM! OVO JE NJIHOVA PRIČA
SNAJA I ZAOVA SE UDRUŽILE PA OPLJAČKALE 7 PORODICA U NIŠU, Foto: Printscreen

udružene snage

SNAJA I ZAOVA SE UDRUŽILE PA OPLJAČKALE 7 PORODICA U NIŠU: Bile su SAVRŠEN TANDEM! OVO JE NJIHOVA PRIČA

Mlađa kradljivica uspela je da pobegne u inostranstvo...

Objavljeno:

Niška policija uspela je da identifikuje pljačkaški par koji je harao po Nišu prethodne godine obijajući stanove, pri čemu su odnosili sve što je vredno u njima. Na iznenađenje policije, istragom se ustanovilo da je reč o dvema ženama, zaovi i snaji koje su se radi pljačke udružile.

Policija će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneti protiv 32-godišnje žene krivičnu prijavu, koja je inače iz okoline Pančeva i protiv 22-godišnjakinje iz istog grada, kojom se terete za sedam teških krađa.

Žena od 32 i devojka od 22 godine, sumnjiče se da su obile sedam stanova u Nišu prošle godine u periodu od polovine avgusta do polovine septembra, dok su vlasnici bili odsutni i tom prilikom su ukrale razni nakit i novac u vrednosti od 4.5 miliona dinara – navodi u saopštenju niška Policijska uprava.

Kako saznajemo, 22-godišnja devojka bila je udata za brata starije žene, te su se tako upoznale, a potom i udružile i počele po celoj Srbiji da kradu.

- One su dolazile u Niš iz Pančeva kolima, pratile bi ljude kad su izlazili iz stanova a potom bi razvaljivale brave uz pomoć šrafcigera koje su pretvorile u obijački alat. Prodavale su vredne stvari i nakit i trošile novac. Mlađa kradljivica uspela je umaknuti i pretpostavlja se da je otišla u inostranstvo – otkrili su sagovornici iz istrage.

Iz policije nisu davali više detalja o ovom slučaju, a očekuje se da će uskoro biti poznato više informacija. Ipak, iako su uhvaćeni pljačkaši, savetuje se da budete oprezni, posebno kad napuštate stan.

(Espreso.co.rs / Pozitivmedia.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.