VEZAO GA ZA STOLICU, GUŠIO I GLAVU MU NABIO U KANTU! Brutalni iživaljvanje Pink pantera nad maloletnim sinom!
Pink Panter je brutalno maltretirao sina, Foto: Pixabay

tortura u grockoj

VEZAO GA ZA STOLICU, GUŠIO I GLAVU MU NABIO U KANTU! Brutalni iživaljvanje Pink pantera nad maloletnim sinom!

Ova drama dogodila se sredinom decembra

Objavljeno: 10:13h

Radomir Č. (48), pripadnik međunarodne grupe pljačkaša Pink Panteri, uhapšen je juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući u naselju Grocka u Beogradu brutalno maltretirao dvanaestogodišnjeg sina.

Otac monstrum, koji se nedavno vratio iz inostranstva, gde je služio zatvorsku kaznu, sina je vezanog i s kesom na glavi držao u kući, a posle hapšenja se branio da je samo "vaspitavao svoje dete"!

- Drama u kući Radomira Č. dogodila se sredinom decembra. Radomir i njegov sin bili su sami kada je on vezao dete za stolicu. Uplašeni mališan pokušao je da se otrgne, ali nije uspeo - priča izvor iz istrage za Kurir.

Prema njegovim rečima, kada je pokušao da dozove pomoć, otac se pretvorio u zver.

- Dečak je pokušao da viče ne bi li ga neko čuo i spasao ga. Međutim, kako se sumnja, Radomir je tada detetu najpre gurnuo čarapu u usta da ne bi mogao da viče, a onda mu je stavio kesu na glavu. Ni tada se nije zaustavio, već je dečaku gurnuo u kesu za smeće.

Posle nekog vremena otac je detetu skinuo kesu sa glave, najverovatnije kada je pomislio da će se mališan ugušiti.

- Međutim, da bi mu dodatno naudio, otac je uzeo mašinicu i ošišao ga na ćelavo jer je znao da će to psihički da zaboli dečaka.

ROĐACI NIŠTA NISU ČULI

O torturi u porodičnom domu kojoj je navodno "pink panter" izlagao sina, supruga, njegovi rođaci i komšije, kako tvrde, nisu znali ništa.

- Supruga je ispričala da su bili složna porodica i da su normalno živeli sve dok nije otišao u inostranstvo. Zapravo, počeo je pakao kada je odslužio zatvorsku kaznu u inostranstvu i vratio se u Srbiju. Prema njenim rečima, u periodu kada je temperatura bila najniža, nju je izbacivao iz kuće i prisiljavao da stoji napolju na hladnoći. Psihičko maltretiranje koje je proživljavala navodno je trajalo danima.

Prema saznanjima, posle hapšenja "pink panter" nije negirao da je maltretirao sina, ali je tvrdio da nije namera da ga povredi, već da ga "prevaspita jer je problematičan".

Rođaci i komšije kažu da je 12-godišnjak uzorno i kulturno dete, s kojim majka nikad nije imala nikavih problema.

Komšije Radomira Č. kažu da je on dobar komšija, a sin uzorno dete i da nikada nisu čuli nikavu svađu.

Radomir Č. uhapšen je po nalogu drugog tužilaštva, u kom je juče saslušan.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.