OVAKO SU PADALI DILERI ŠIROM SRBIJE: 10 uhapšenih, zaplenjena marihuana, ekstazi, amfetamini, oružje (VIDEO)
Foto: Printscreen/MUP

akcija policije

OVAKO SU PADALI DILERI ŠIROM SRBIJE: 10 uhapšenih, zaplenjena marihuana, ekstazi, amfetamini, oružje (VIDEO)

Protiv još pet osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku

Objavljeno:

U više odvojenih akcija u cilju suzbijanja trgovine narkotika uhapšeno je 10 osoba i oduzeto više od 16 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP. Pripadnici MUP su oduzeli 16,7 kilograma marihuane, 356 tableta ekstazija i manja količina amfetamina. Protiv još pet osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

Pripadnici MUP u Užicu uhapsili su M. C. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Sevojnu pronađeno je 15,6 kilograma marihuane.

foto: Printscreen/MUP

Pripadnici MUP, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su L. G. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronađeno je oko 350 grama "skanka".

foto: Printscreen/MUP

Pripadnici MUP u Zaječaru uhapsili su B. L. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađene su 343 tablete ekstazija.

Pripadnici MUP u Boru uhapsili su N. S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija, koje koristi osumnjičeni, pronađeno je oko 330 grama marihuane, gasni pištolj i ručno pravljen samostrel.

foto: Printscreen/MUP

Pripadnici MUP u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. L. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno je 350 grama marihuane.

Pripadnici MUP u Kragujevcu uhapsili su P. M. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pretresom stana, koji osumnjičeni koristi, pronađena je manja količina marihuane.

foto: Printscreen/MUP

Pripadnici MUP u Kruševcu uhapsili su S. M. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga. On je osumnjičen da je zajedno sa već uhapšenim I.K. (1980), radi dalje prodaje, držao veću količinu marihuane, spakovane u kofer u pvc kesama i teglama, koja je pronađena krajem jula.

Pripadnici MUP u Pančevu uhapsili su N. S. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On je osumnjičen da je prodao jednom muškarcu dva paketa sa oko 100 grama marihuane i jedan paket sa 55 grama amfetamina.

Pogledajte video hapšenja i zaplene:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.