NIKO NE ZNA RAZLOG: Žena IZBOLA poznanicu sa leđa dok su izlazile iz kuće! 33 PUTA JE ZASEKLA
Policija, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

katastrofa

NIKO NE ZNA RAZLOG: Žena IZBOLA poznanicu sa leđa dok su izlazile iz kuće! 33 PUTA JE ZASEKLA

Povređena žena je zbrinuta u sremskomitrovačkoj bolnici

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su A. N. (25) iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

Sumnja se da je ona juče, iznenada, nožem u leđa ubola 33-godišnju poznanicu, dok je izlazila iz kuće u kojoj su se zajedno nalazile.

Povređena žena je zbrinuta u sremskomitrovačkoj bolnici.

Po nalogu nadležnog tužioca, A. N. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Kako saznajemo iz policije u Sremskoj Mitrovici, kada su uhapsili A. N. bila je u vidno alkoholisanom stanju. Pre napada nožem nije se desila nikakva svađa, pa ni policiji nije jasno zašto je A. N. ubola Ž. P.

- Nikom nije jasno zašto se desio ovaj napad. Njih dve su poznanice i bile su kod treće osobe na druženju. Svi svedoci kažu da nikakve svađe niti loših reči između njih dve nije bilo. Kada se Ž. P. ustala da ide kući A. N. je naglo skočila, zgrabila nož i zabola u leđa nesrećnoj ženi. Moguće da je svemu kumovao alkohol - izjavili su iz policije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.