KRVAVI ZLOČIN U ŠAPCU: Nožem ubio ZELENAŠA kojem je dugovao 4.000 evra!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

ubistvo u šapcu

KRVAVI ZLOČIN U ŠAPCU: Nožem ubio ZELENAŠA kojem je dugovao 4.000 evra!

Posle krvavog čina sam se predao policiji, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja

Objavljeno:

Dragomir je gotovo svakodnevno bio na meti Miloša, kome je dugovao oko 4.000 evra, zbog čega je ovaj dolazio u njegovu kuću u Gornju Vranjsku, tukao ga i maltretirao pred svima.

Ovo su saznanja iz istrage ubistva Miloša Bogojevića (52), zvanog Bucko koga je u sredu ujutru, kako se sumnja, nožem nasmrt izbo Dragomir Todorović (68) iz Gornje Vranjske kod Šapca.

Posle krvavog čina sam se predao policiji, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. On je juče priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu gde je saslušan.

U Gornjoj Vranjskoj, odakle je Todorović, svi meštani listom se slažu da je bio vredan i pošten čovek. Znaju da je umeo da pozajmi novac, ali ga je uvek uredno vraćao susedima i prijateljima. Međutim, nikome nije jasno zašto je dugovao sumu od 4.000 evra, koja se pominje kao motiv zločina.

- Počinilac ima bolesnog sina rođenog 1979. godine, koji ima problem sa bubrezima i dijabetesom i čak ni on ne može da shvati gde je otac trošio toliki novac. Sin jeste oženjen, ali nema dece, pa porodica nije imala finansijskih problema - kažu sagovornici "Novosti".

Todorović je, kažu, raspolagao sasvim solidnom penzijom, a kao bivši vozač ASP "7. juli", ostao je u branši i u starijim godinama, pa je privatnim kombijem prevozio robu i putnike u Beč. Finansijski problem, navodno, mogla je predstavljati dugogodišnja emotivna veza, jer je izvesnoj Šapčanki, kako kažu, ozidao kuću.

Nagomilani bes zbog preteranog pritiska koji je trpeo svakako je bio okidač za zločin, kakav u skorije vreme nije zabeležen u šabačkom kraju. Ali, na koji način je Todorović uspeo da savlada 16 godina mlađeg i gotovo duplo većeg muškarca, ostaće enigma i za istražne organe, bez obzira i na iskaz počinioca.

Zločin se dogodio u Bogojevićevom stanu u potkrovlju, u Ulici vojvode Mišića broj 77 u centru Šapca. U prvom iskazu policiji, Todorović je rekao da se sa žrtvom posvađao oko vraćanja pozajmice i potegao kuhinjski nož. Visokog i krupnog muškarca izbo je po celom telu, a on je sav okrvavljen uspeo da se domogne hodnika, gde je preminuo.

Sagovornici "Novosti" bliski istrazi sećaju se da je Miloš Bogojević, u krugovima srpskog podzemlja, poznat po ubistvu kuma važnog zemunskog "bosa". Bio je krupan i izuzetno silovite naravi, pa ni od čega nije prezao. Nakon zločina nameravao je da se otarasi leša, a uhapšen je dok je kopao raku u zemlji.

Za poslednje "poslove" u Šapcu, poznavaoci ovdašnjih prilika kažu da je Bogojević, zajedno sa svojim rođakom, navodno, razradio unosan biznis. Kupovali su stanove i živeli na visokoj nozi.

Dragomirova porodica u Gornjoj Vranjskoj - njegova supruga, sin i snaja - ni najmanje nisu raspoloženi da razgovaraju sa medijima. Samo je snaja izašla na vrata da kaže:

- Ako ste novinari, ne želimo ništa da pričamo.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.