PRVI OČUH GA ZLOSTAVLJAO, DRUGI MU UBIO BRATA! jezivi detalji dečaka (17) koji je kašikom UBIO zatvorenika
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNO!

PRVI OČUH GA ZLOSTAVLJAO, DRUGI MU UBIO BRATA! jezivi detalji dečaka (17) koji je kašikom UBIO zatvorenika

K. J. (17), osumnjičen da je u KPZ Valjevo ubio B. D. (83). Sa pet godina ga P. M. pekao peglom. Povrede imao po celom telu

Objavljeno:

Maloletnik K. J. (17), koji je slomljenom kašikom ubio osamdesettrogodišnjeg B. D. u stacionaru Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu, još kao petogodišnje dete dospeo je u fokus javnosti, jer je bio žrtva jezivog zlostavljanja.

Veliki deo detinjstva proveo je po domovima za nezbrinutu decu i u hraniteljskim porodicama, a ostao je i bez brata, koga je ubio njihov očuh.

Njihova majka osuđena je za pomaganje u ovom zločinu.

Ubljanin B. D. stradao je, po svemu sudeći, samo zato što se, sticajem okolnosti, našao u istoj sobi u stacionaru ovdašnjeg Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu kao i K. J. iz Beograda. Za njega se, nezvanično saznajemo, znalo da je sklon samoubilačkim namerama i povređivanju drugih! Tinejdžer je starca, s kojim nije bio u zavadi, na mestu usmrtio tako što ga je ubo u vrat slomljenom kašikom!

- Sve se odigralo u noći između prošle subote i nedelje, a trojica osuđenika, koja su se nalazila u istoj sobi, nisu ništa primetila, jer su spavala - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Inače, K. J. potiče iz razorene porodice i bio je štićenik Doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u Beogradu. U javnost je dospeo još kao petogodišnjak, kada je zbrinut u bolnici zbog brojnih povreda po celom telu, čak i po polnom organu, koje su mu nanete vrelom peglom i žarom cigareta! Njegova majka V. J. bila je oslobođena odgovornosti, jer je na sudu utvrđeno da je dečaka povredio P. M., sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici.

Osim u domu za nezbrinutu decu, K. J. je deo detinjstva proveo i u hraniteljskim porodicama. Njegova majka bila je lišena roditeljskog staranja, jer je zajedno sa drugim vanbračnim suprugom 2008. godine bila uhapšena zbog ubistva mlađeg sina!

- Brat K. J., koji je tada imao samo tri godine, umro je u bolnici od stravičnih batina koje mu je naneo očuh - kaže izvor "Novosti". - Nedugo potom, njihova majka V. J. pokušala je da se ubije u zatvoru.

B. D., iz okoline Uba, koji je izdržavao kaznu zatvora do godinu dana zbog prevara u vezi s prodajom automobila, stradao je, po svemu sudeći, jer se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

- Do sada nije utvrđen nijedan motiv zbog kog bi K. J. nasrnuo baš na tog starca. Žrtvu je izabrao slučajno, nasumice - rekao nam je izvor "Novosti".

ISTRAGA U TOKU

O tragičnom događaju u stacionaru, uprava KPZ za maloletnike u Valjevu odmah je obavestila policiju, tužilaštvo i sud. Istraga je u toku. Starac je bio u zatvoru za maloletnike, jer u ovoj ustanovi kazne izdržavaju i punoletne osobe osuđene na kaznu do godinu dana zatvora, s područja viših sudova u Valjevu i Užicu.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.