MANIJAK IZ TRAMVAJA PRAVIO HAOS U ZATVORSKOJ BOLNICI: Bolničari morali da ga vežu za krevet jer je urlao i rušio
Na saslušanju branio se ćutanjem, Foto: Printscreen

užas!

MANIJAK IZ TRAMVAJA PRAVIO HAOS U ZATVORSKOJ BOLNICI: Bolničari morali da ga vežu za krevet jer je urlao i rušio

Na saslušanju branio se ćutanjem, ali je i tad pominjao Boga

Objavljeno: 11:01h

Mihailo Isailović (37), osumnjičen da je u tramvaju u Beogradu seksualno napastvovao devojčicu (15), pravio je haos u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je smešten, zbog čega su zaposleni morali da ga vežu za krevet.

- Isailović je u bolnicu smešten ubrzo nakon što mu je određen pritvor. U početku je bio manji od makovog zrna. Lekari su pomislili da s njim neće biti problema, ali onda je jednog jutra potpuno podivljao. Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u lice... Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali - priča neimenovani izvor beogradskog lista.

Prema njegovim rečima, Isalilović je potom dobio lekove za smirenje i sada je dobro.

Da Isailović možda ima psihičkih problema, posumnjalo se još dok je bio u policijskom pritvoru, piše list.

- Čudno se ponašao. U ćeliji je pričao sam sa sobom, pozivao se na Boga, radio sklekove, navodno i onanisao. Na saslušanju branio se ćutanjem, ali je i tad pominjao Boga. Koje god pitanje da mu je bilo postavljeno, on je odgovarao: "Hvala Bogu" - priča anonimni izvor.

Iz zatvorske uprave nisu ni demantovali, ni potrvdili da je Isailović pravio incidente.

- On u bolnici čeka psihijatrijsko veštačenja koje je naložio sud. Ukoliko je potrebno, dobiće terapiju ako mu je propisana dok je bio na slobodi. Ne možemo da kažemo da li je trenutno pod nekom terapijom - rečeno je iz uprave, piše ovaj list.

Podestimo, Isailović je uhapšen zbog napada na tinejdžerku u jednom beogradskom tramvaju 23. oktobra ove godine, koji je zabeležen na kamerama vozila. On je uhapšen dva dana kasnije, kada je ukrao burek u jednoj pekari.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.