JAKO SAM SE UPLAŠILA! Ispovest devojčice koju je napao manijak u tramvaju će vas RASTUŽITI!
Devojčica (15), koju je 23. oktobra u tramvaju broj dva seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) iz Krnjače, juče je saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu, Foto: Printscreen/facebook

UŽAS!

JAKO SAM SE UPLAŠILA! Ispovest devojčice koju je napao manijak u tramvaju će vas RASTUŽITI!

Tužilac je devojčici postavio oko 15 pitanja...

Objavljeno:

Devojčica (15), koju je 23. oktobra u tramvaju broj dva seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) iz Krnjače, juče je saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu. Devojčica je u prisustvu roditelja tužiocu ispričala kako joj je Isailović prišao i šta joj je govorio dok ju je spopadao i pipkao svuda po telu.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je rekla da je putovala u školu, kada joj je u tramvaju prišao osumnjičeni. Ona je, kako saznajemo, ispričala da se uplašila manijaka, koji ju je iznenada spopao, i da je još u šoku. Njoj je dodeljen status posebno osetljivog svedoka.

Kako saznajemo, tužilac je devojčici postavio oko 15 pitanja. Pored devojčice, koju su snimile sigurnosne kamere tramvaja u trenutku dok je osumnjičeni spopada, u tužilaštvu izjave treba da daju i ostale žrtve, koje su se naknadno javile.

foto: facebook

Mihailo Isailović (37) je uhapšen dva dana posle napada nakon što je iz pekare „Kod buraza“ na Zrenjaninskom putu u Krnjači, nedaleko od zgrade u kojoj živi, ukrao burek.

Isailović se od prošle subote, na predlog tužilaštva, nalazi u jednomesečnom pritvoru, kako ne bi ponovio krivično delo. Nakon hapšenja, tvrdio je da ima bipolarni poremećaj i da ne može da kontroliše svoje postupke, da bi se zatim pred tužiocem Prvog osnovnog suda branio ćutanjem.

Kako saznajemo, Isailović se čudno ponašao i na saslušanju. On je tada na postavljena pitanja odgovarao samo sa: „Hvala Bogu!“. Zbog njegovog ponašanja, zatraženo je veštačenje njegove uračunljivosti da bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.