SUDNJI DAN: Presuda Darku Šariću za trgovinu narkoticima biće objavljena 10. decembra!
To će biti druga po redu presuda, pošto je prvu, kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina zatvora ukinuo Apelacioni sud, Foto: Dado Đilas

trgovao narkoticima

SUDNJI DAN: Presuda Darku Šariću za trgovinu narkoticima biće objavljena 10. decembra!

To će biti druga po redu presuda, pošto je prvu, kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i vratio na novo suđenje

Objavljeno:

Pred Specijalnim sudom u Beogradu u ponedeljak je okončano suđenje Darku Šariću i još 24- orici optuženih kojima se na teret stavlja da su trgovali narkoticima iz Južne Amerike. Prvostepena presuda biće objavljena 10. decembra.

To će biti druga po redu presuda, pošto je prvu, kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i vratio na novo suđenje.

Tokom današeg glavnog pretresa Šarić je izneo svoju završnu reč u kojoj je, između ostalog tvrdio da nema nikakve veze sa optužbama na njegov račun i da ga je Tužilaštvo lažno optužilo.

Tražio je da sud donese oslobađajuću presudu. Ranije je zamenik tužioca Saša Ivanić u svojoj završnoj reči predložio sudu da Šarića osudi na 40 godina zatvora, a ostale optužene na kazane zatvora prema zakonskom maksimumu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.