UHAPŠEN UBICA PREDRAGA PERIĆA: Munjevita akcija MUP, rešeno ubistvo od 23. jula u Žitorađi (VIDEO)
Foto: MUP

Policija ga pronašla

UHAPŠEN UBICA PREDRAGA PERIĆA: Munjevita akcija MUP, rešeno ubistvo od 23. jula u Žitorađi (VIDEO)

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju rasvetlili su krivično delo ubistvo i uhapsili su V.P. (1985) iz okoline Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja da je V.P. 23. jula 2017. godine, u selu Žitorađa, kod Vladičinog Hana, pištoljem ubio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Surdulice.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

Podsetimo, Vlasnik Tehničkog pregleda u Žitorađi Predrag Perić (47) ubijen je, a njegovo telo u lokvi krvi nađeno je u 8.20 sati 23. jula.

Nikome nije bilo jasno ko bi i zbog čega Perića ubio hicima iz vatrenog oružja.

Ubijeni Perić živeo je sam u objektu u kojem je obavljao poslove tehničkog pregleda i registracije motornih vozila. Pronađen je mrtav u lokvi krvi na tridesetak metara od prometnog puta Vladičin Han-Surdulica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.