STEFAN (19) JE PAO U NESVEST, A ON JE NASTAVIO DA GA BIJE! Brat mladića koji je pretučen u Sutomoru tvrdi da crnogorska policija ima SNIMAK INCIDENTA
Foto: Printscreen/Instagram

HOROR!

STEFAN (19) JE PAO U NESVEST, A ON JE NASTAVIO DA GA BIJE! Brat mladića koji je pretučen u Sutomoru tvrdi da crnogorska policija ima SNIMAK INCIDENTA

Taksijem su odvezli Stefana u Hitnu pomoć u Sutomoru

Objavljeno:

Brat brutalnog pretučenog Stefana Novoselca (19) iz Rume, Dragan Kerkez, tvrdi kako je lično video snimak incidenta. Stefan je već više od 15 dana u komi, a prema rečima njegovog brata, na snimku se vidi da je bezuspešno pokušavao da pobegne.

- U policiji postoji snimak sa lokala ispred kojeg se sve dogodilo. Ja sam nakon što sam stigao u Crnu Goru video taj snimak. Na njemu se jasno vidi Stefan i njegov drug kako na šetalištu staju ispred bokserkse kruške za udaranje. Nakon nekog vremena, iz čista mira iz kluba izleće krupniji mladić go do pojasa i udara druga mog brata. Njemu je slomio vilicu. Tada je krenuo na Stefana - vidno potresen priča Kerkez.

Stefan Novoselac (19) iz Rume je krajem avgusta brutalno pretučen na sutomorskom šetalištu.

Nesrećnog mladića iz čista mira udarcima u glavu pretukao je Baranin P. V. (19), dok je Stefan sa svojim drugom Dejanom Grujičićem iz Rume udarao o boksersku krušku. Nasilnik je nakon iživljavanja pobegao, nakon čega je dan kasnije uhapšen, dok je Stefan u teškom stanju sa čak pet kontuzija na mozgu i naprslinama glave već dve nedelje u komi iz koje se ne budi.

Kako Dragan objašnjava, kada je Stefan video da se pomahnitali mladić kreće ka njemu, dao se u beg, međutim ovaj ga je sustigao.

- Uhvatio ga je za majicu i okrenuo. Tu ga je prvi put udario. Stefan je pao u nesvest i udario glavom o beton, a ovaj je nastavio da ga bije. Udarao ga je u glavu i dalje. Tu su nastajale sve teže i teže povrede - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, kada je P. V. (19) izašao iz kluba, za njim su pošla još dvojica mladića. Oni su ga nakon što je počeo da se iživljava nad Stefanom odvojili od njega.

- Drug od mog brata je uspeo da se podigne i dođe do Stefana. Ljudi koji su bili u blizini priskočili su im u pomoć, stavili ih u auto i odvezli su ih do apartmana. Svi su se nadali da će mom bratu biti bolje, da će se probuditi - kaže Dragan.

Kada su ga doveli u apartman, bio je u nesvesti

Kako objašnjava, sa Stefanom i njegovim drugom u Sutomore je došao još jedan mladić. Kobno veče on nije bio s njima. Ostao je u smeštaju.

- Kada su Stefana doveli u apartman, on je bio u nesvesti. Stavili su ga u krevet u nadi da će mu biti bolje. On je tako dva, tri sata ležao u krevetu, a za sve to vreme mozak mu je otekao. Mladić koji je ostao u smeštaju se u nekom trenutku probudio i čuo kako Stefan krklja. Pozvao je Hitnu pomoć, ali oni nisu hteli da dođu. Rekli su mu da ga dovezu taksijem - kaže Kerkez.

To su i uradili. Taksijem su odvezli Stefana u Hitnu pomoć u Sutomoru. Odatle sanitetom Stefan je odvezen za Bar.

- Stefan je sada u Kliničkom centru u Podgorici. Otoci mu splašnjavaju, stabilnijeg je stanja. Međutim, on se ne budi. Deluje kao da spava. Počeo je da pomera prste na levoj nozi, a ta noga do sada nije reagovala. Ovom prilikom želim da se zahvalim lekarima koji vode slučaj mog brata i glavnoj sestri na njihovoj brzi - naglašava naš sagovornik.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.