Nakon što je ubila investitora, Coka (70) je u teškom stanju, a JEDNA STVAR JE KIDA NA DELOVE
Foto: Vladimir Šporčić

strava i užas!

Nakon što je ubila investitora, Coka (70) je u teškom stanju, a JEDNA STVAR JE KIDA NA DELOVE

Coka deli ćeliju sa još tri žene

Objavljeno:

Stojanka Coka Stojanović (70), koja je uhapšena zbog ubistva investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, oseća se veoma loše i nije u stanju da prati proces koji je pokrenut protiv nje. Kako za "Alo!" otkriva Stojankin branilac Goran Došen, ona je odvedena na saslušanje, ali tamo od šoka nije mogla da govori, niti da sasluša koja su joj prava zagarantovana.

- Stojanka je u veoma lošem stanju i veštaci moraju da utvrde da li je procesno sposobna za suđenje. Nije bila u stanju da bilo šta kaže kod sudije za prethodni postupak, niti je bila spremna da čuje informacije o svojim pravima. Veoma je potresena i njeno stanje nije naivno - kaže advokat i ističe da Coki naročito teško pada što ne može da vidi sina.

- Stojanku ne može da poseti sin jer će on biti svedok u postupku. Razdvojenost od njega joj mnogo teško pada. Rekao sam joj da je na društvenim mrežama pokrenuta grupa koja joj pruža podršku, a nju je to obradovalo. Kada sam bio sa njenim sinom, došle su njihove komšije, koje su se žalile da je Trifunović i njih oštetio, pa sam joj i to ispričao. Mislim da joj takav vid podrške uliva nadu. Sud javnog mnjenja jeste važan, ali je stav veštaka i neuropsihijatara presudan kada je reč o sudskom procesu - kaže Goran Došen za "Alo!".

Građevinski investitor Zoran Trifunović imao je veoma "bogatu" biografiju i bio je dobro poznat policiji, tužilaštvu i sudu. Njemu je samo jagodinski sud izrekao čak devet presuda za razna krivična dela, dok je u Beogradu protiv njega bilo pokrenuto desetak postupaka. Prvi put je osuđen sredinom devedesetih godina, a nakon toga su jedna za drugom usledile nove sudske odluke.

Osuđen je 2013. za nanošenje lakih telesnih povreda i teškog dela protiv sigurnosti, odnosno obezbeđenja gradilišta. Međutim, sve izrečene sankcije su bile uslovne kazne zatvora, od jedne do dve godine zatvora, ili novčane kazne u iznosu od 20.000 do 200.000 dinara.

Za Stojanku najbliže komšije imaju samo reči hvale. Njoj je pre 20 godina preminuo suprug, koji je bio advokat, a živela je sa sinom Markom, koji je takođe advokat. U mladosti je pobeđivala na izborima za mis širom Jugoslavije. U ćeliji sa tri žene

Stojanka Coka Stojanović, prema rečima njenog advokata, ima dobre uslove u pritvoru.

- Smeštena je sa tri žene u ćeliji i ne žali se na uslove. Dobro se slažu i među njima, do sada nije bilo problema - kaže advokat.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.