NAPALI POLICAJCE JER SU IM PRIVELI ROĐAKA (16): Haos u stanici u Boru, uhapšeno četvoro
Hapšenje/Ilustracija, Foto: Profimedia

policijska akcija

NAPALI POLICAJCE JER SU IM PRIVELI ROĐAKA (16): Haos u stanici u Boru, uhapšeno četvoro

Oni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u Ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden.

Objavljeno: 14:28h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su napali policijske službenike i naneli im povrede!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su u četvrtak napali policijske službenike i naneli im povrede. Uhapšeni su R. Z. (1974), Š. Z. (1979), S. Z. (1990) i S. Z. (1993) iz Bora, saopšteno je iz MUP-a. Oni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u Ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden. Sumnja se da je Š. Z. prvo zapretio policajcu, a potom ga uhvatio za rukav i povukao, a zatim su policajca on i R. Z. više puta udarili. Drugog policajca napao je S. Z. i pokušao da pobegne ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome, navodi se u saopštenju. Takođe, S. Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delonapad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje. Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Dvojica povređenih policajaca prevezeni su u bolnicu u Boru, navodi se u saopšenju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.