Policija objavila snimke: Ovako su pohapšeni bivši ministar i ostali u akciji MUP-a! (VIDEO)

PROTIV PRLJAVIH IGRICA

Policija objavila snimke: Ovako su pohapšeni bivši ministar i ostali u akciji MUP-a! (VIDEO)

U najvećoj policijskoj akciji u borbi protiv korupcije policija je uhapsila 79 osoba, Nebojša Stefanović je naveo da će uhapsiti još 39 osoba, a za 5 se još uvek traga
Objavljeno: 11:59h

Tokom noći je uhapšeno 79 osoba osumnjičenih za korupciju i zloupotrbu službenih položaja. Među uhapšenima se nalaze bivši ministri, direktori, biznismeni. Ko je sve pao u policijskoj akciji: Uhapšena i bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije! Ova istraga je trajala od 2004. godine, a svi uhapšeni su osumnjičeni za niz kaznenih dela kojima je država oštećena za više od 100 miliona evra.

Print Screen You Tube
Neke od uhapšenih osoba su: nekadašnji ministar Slobodan Milosavljević, bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković, biznismen Željko Žunić, vlasnik firme "Beohemije", takođe i 7 pomoćnika ministara, direktori javnih preduzeća, nekoliko poslovnih ljudi, bivši i sadašnji predsednici nekoliko opština.
Print Screen You Tube
Stefanović je naveo da će biti podnete kaznene prijave protiv još 39 osoba, a da se za još 5 osoba traga. Na spisku kaznenih dela je pranje novca, zlupotreba službenog položaja, primanje i davanje mita, zloupotrebe u javnim nabakama, itd. MUP od ranog jutra hapsi po Srbiji: Pao ex-ministar Slobodan Milosavljević i još 79 osoba!​ Pogledajte snimke sinoćne i ranojutarnje akcije:

Uhapšeno 80 osoba: Najveća policijska akcija protiv korupcije u istoriji Srbije!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.