ISKOČILI SU IZ KOMBIJA I BACILI GA NA ZEMLJU: Ovako je policija uhapsila Tigra, vlasnika kladionica Lavovi! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen, MUP

akcija mup

ISKOČILI SU IZ KOMBIJA I BACILI GA NA ZEMLJU: Ovako je policija uhapsila Tigra, vlasnika kladionica Lavovi! (VIDEO)

Policija je izletela iz kombija i lišila ga slobode za svega nekoliko sekundi

Objavljeno: 12:59h

MUP Republike Srbije objavio je dramatičan snimak hapšenja na napadača na bivšeg policajca Milana Trticu. U saopštnju piše da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili D.P. (1970), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda nad oštećenim pedesetosmogodišnjim muškarcem iz Beograda, saopštio je MUP.

Sumnja se da je uhapšeni 12.novembra ove godine u Kumodraškoj ulici, zadao više udaraca u glavu oštećenom nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičeni je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Mediji prenose da je reč o Dejanu Popoviću Tigru, biznismenu koji je inače poznat po sukobu koji su on i folk pevač Aca Lukas imali zbog navodnog duga od 80.000 evra.

On je inače vlasnik "Lavova" - sportskih kladionica.

foto: Youtube printscreen

Policija je izletela iz kombija i lišila ga slobode za svega nekoliko sekundi, a ovde pogledajte snimak hapšenja:

Podsetimo, u Kumodraškoj ulici tog 12. novembra napadnut je i teško povređen Milan Trtica, koji je bio policajac 20 godina u Beogradu, svedok mnogih događaja, sagovornik mnogima sa ove i one strane zakona.

Trtica je posle napada odvezen na reanimaciju u Urgentni centar.

On je 11. novembra, noć pre napada, u emisiji "Parovi" na TV Happy otkrio mnoge tajne sa beogradskog asfalta iz devedesetih godina. Ispričao je mnogo o zemunskom i voždovačkom klanu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.