ZORANOV CIMER IZ ZATVORA UGUŠIO SINA! S njim Marjanović provodi zatvorske dane, a nakon hapšenja URADILI SU ISTU STVAR!
Foto: Dragan Kadić/Kurir/Privatna arhiva

KAKVO društvo!

ZORANOV CIMER IZ ZATVORA UGUŠIO SINA! S njim Marjanović provodi zatvorske dane, a nakon hapšenja URADILI SU ISTU STVAR!

Nakon što je ubio dete, Nikolić ga je stavio u automobil i odvezao do Centra za socijalni rad, gde je bila Maja. Spustio je mrtvo dete pred nju, a onda je započeo krvavi pir..

Objavljeno:

Monstrum iz Rakovice Marko Nikolić (43), koji sa Zoranom Marjanovićem (39), osumnjičenim za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), deli ćeliju u Centralnom zatvoru, ugušio je svog sina Mihaila (4) na benjičkom groblju, dok je svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) iskasapio sa čak 50 uboda nožem, stoji u obdukcionom nalazu Instituta za sudsku medicinu.

Kako „Alo!” saznaje, obdukcijom je utvrđeno da su nesrećni dečak i njegova majka umrli u strašnim mukama.

UBICA JE MUŠKARAC IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Ona se pojavila i iznela ŠOKANTNE TVRDNJE

- Mihailo nije imao vidljive povrede po telu, a utvrđeno je da je preminuo usled gušenja. Smrt je nastupila na groblju, a Marko je svog četvorogodišnjeg sina u rakovački Centar za socijalni rad doneo mrtvog u naručju i stavio ga pred Maju. Monstrum je dečaka ugušio tako što ga je rukom obuhvatio oko vrata i stavio mu šaku preko usta i nosa, tako da dete nije moglo da diše. Mališan se otimao i pokušavao da se otrgne, ali nije imao snage da se odupre - prepričava naš sagovornik u kakvim mukama je mali Mihailo preminuo.

foto: Dragan Kadić

Nakon što je ubio dete, Nikolić ga je stavio u automobil i odvezao do Centra za socijalni rad, gde je bila Maja. Spustio je mrtvo dete pred nju, a onda je započeo krvavi pir.

TAJNI SVEDOK SVE ZNA, a 4 obaraju Zoranov alibi! TOTALNI PREOKRET, NAJNOVIJA SAZNANJA!

- Na njenom telu izbrojano je 50 uboda nožem. Maja je na ruci imala 20 uboda i posekotina od noža. Povrede koje je zadobila su stravične i ukazuju na to da je žena trpela nepodnošljive bolove pre nego što je izdahnula. Na osnovu povreda, ona je umirala u agoniji - kaže naš izvor.

Podsetimo, tragedija u kojoj su ubijeni Mihailo i Maja Đorđević dogodila se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih.

BILA SAM S MAMOM I TATOM, A ONDA JE ONA NESTALA U TRAVI: Šta je mala Jana rekla na sudu o maminom ubistvu?

foto: Kurir/Privatna arhiva

- Maja i Marko nisu živeli zajedno i bili su u lošim odnosima, jer je Marko bio nasilan i pretio joj je. Žena je živela u konstantnom strahu od njega, zbog čega se obraćala nadležnima za pomoć. Kobnog dana došla je u Centar za socijalni rad kako bi preuzela dete od Marka, sa kojim je mališan proveo dan. Umesto da joj vrati dete, on ga je ugušio, a potom je i nju ubio. U svom krvavom piru Marko je povredio i troje radnika Centra koji su pokušali da ga obuzdaju. Savladala su ga trojica komunalnih policajaca, kojima su još trojica muškaraca pomogla da ga drže do dolaska policije - podseća naš sagovornik.

Nikolić se od hapšenja nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, a 16. septembra mu se pridružio i najintrigantniji udovac u Srbiji - Zoran Marjanović.

- Njih dvojica već mesec i po dana dele ćeliju. Ni jedan, ni drugi nisu nešto pričljivi, uglavnom gledaju svoja posla i ne pričaju o tragedijama zbog kojih su završili iza rešetaka. Jedu, spavaju i obavljaju redovne aktivnosti u ćeliji. Za sada sa njima nema nikakvih problema - ispričao je sagovornik upućen u slučaj.

Slična taktika

I Nikolić i Marjanović su nakon hapšenja odbili da pred tužiocem iznesu svoju odbranu. Dok se Nikolić branio ćutanjem, Zoran je samo ponavljao da „imaju pogrešnog čoveka i da nije on ubio Jelenu”.

- Iako su imali pravo da pred tužiocem kažu nešto u svoju odbranu, obojica su odabrala da to ipak ne učine. Obojica su izabrala sličnu taktiku, a videće se da li će na suđenjima biti pričljiviji. I jednom i drugom se na teret stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina - kaže naš sagovornik.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.