PAO BRAT DUGOG LAINOVIĆA! Uhapšen s arsenalom oružja dovoljnim za OMANJU VOJSKU! (FOTO)
Foto: Mup

akcija mup

PAO BRAT DUGOG LAINOVIĆA! Uhapšen s arsenalom oružja dovoljnim za OMANJU VOJSKU! (FOTO)

Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u zajedničkoj akciji sa pripadnicima PU Novi Sad uhapsili su Ranka Lainoviča (1957) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ranko je brat "žestokok momka" Branislava Lainovića Dugog, koji je ubijen 20. marta 2000. ispred hotela "Srbija" u Ustaničkoj ulici u Beogradu, pišu beogradski mediji.

foto: Mup

Prilikom pretresa prostorija koje Ranko Lainović koristi pronađeno je: pet pušaka različitih marki i kalibara, četiri puške različitih marki i kalibara sa optičkim nišanima, 1 pušku "pumparicu", 4 pištolja različitih marki i kalibara, 3 puščana kundaka, 3 puščane cevi, 2.117 komada bojeve municije različitog kalibra za automatsko, poluautomatsko oružje i pištolje, 975 komada patronske municije, 12 praznih okvira za automatsku pušku i 5 praznih okvira za poluautomatsku pušku.

foto: Mup

Prilikom pretresa pronađena je i istekla putna isprava Južnoafričke Republike sa slikom Lainovića. Osumnjičeni Ranko Lainović će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.