OLOŠI RASPALI, DANAS VAS DIŽEM U VAZDUH! Ludi bombaš iz Kraljeva UŽIVO NA FEJSBUKU prenosio sukob s policijom, posle koga je ubijen! (FOTO)
Foto: Facebook

stravičan slučaj

OLOŠI RASPALI, DANAS VAS DIŽEM U VAZDUH! Ludi bombaš iz Kraljeva UŽIVO NA FEJSBUKU prenosio sukob s policijom, posle koga je ubijen! (FOTO)

Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću

Objavljeno: 11:02h

Pripadnici MUP u Kraljevu sprečili su sinoć pravi masakr, kada je Danijel J. (1985) pretio da će aktivirati ručnu bombu u kući u kojoj je bilo i dece.

PRETIO DA ĆE POLICIJSKU STANICU RAZNETI BOMBOM, POLICAJCI GA UBILI! Sprečena velika tragedija u Kraljevu!

On je trebalo da bude uhapšen zbog pretnji da će baciti eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u ovom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa.

Međutim, D. J. je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Pripadnici MUP - a su kasnije uspostavili kontakt putem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.

Nakon toga policijski službenici su locirali kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se sa bombom skrivao osumnjičeni D. J., a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina. Tu je bila i njegova petnaestogodišnja devojka. Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću, a D. J. je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policajci lišili života.

Da stvar bude još bizarnija, on je sve vreme prenosio na svom Fejsbuk profilu svoju dramu sa policajcima.

foto: Facebook printscreen

- Dolazim sigurno, svratiću kod vas - napisao je u jednom postu posvećenom policiji.

U drugom postu bio je direktniji - pretio je policiji i psovao je!

- Vidimo se u čitulji drugovi moji - poručio im je.

foto: Facebook printscreen

Brojne psovke i pretnje osvitale su na njegovom Fejsbuk profilu sve do kraja drame sa policijom, koja je mogla da se završi i mnogo gore!

foto: Facebook printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.