ZAŠTO JE OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PROMENIO ISKAZ? Juče je rekao da je JELENA BILA U VEZI SA TAJKUNOM, a pre godinu i po...
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Facebook

ubistvo u borči

ZAŠTO JE OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PROMENIO ISKAZ? Juče je rekao da je JELENA BILA U VEZI SA TAJKUNOM, a pre godinu i po...

Do sinoć je imao samo najleše reči za svoju monstruozno ubijenu snahu

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović posle sinoćnjeg hapšenja sina Zorana, osumnjičenog za Jelenino ubistvo, potpuno je promenio svoj iskaz. Pre godinu i po dana on je imao samo najlepše reči za svoju tragično nastradalu snahu Jelenu, govorio kako je strašno što je njegov sin u pritvoru, jer su Jelena i on bili kao nokat i meso.

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ ZBOG UBISTVA SUPRUGE JELENE!

OVO GA JE ODALO! Zbog ove izjave je Zoran Marjanović UHAPŠEN, a evo i šta je rekao!

ZORANU MARJANOVIĆU 30 DANA PRITVORA: Pokrenuta istraga za ubistvo Jelene Marjanović, preti mu 40 GODINA ROBIJE!

- Veoma su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje - rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović ispred policijske stanice novinarima, kada je njegov sin zadržan u pritvoru 48 sati.

Reči o Jeleni Marjanović nije štedeo, i kada bi ga novinari pitali o njoj, uvek je imao reči hvale za svoju snahu.

foto: Nebojša Mandić

- Ona je bila najdivnije stvorenje koje sam upoznao. Sjajna žena, majka, supruga. Kad pogledate u njene oči vidite toplinu, dobrotu i požrtvovanost. Otkako je ubijena proživaljvamo horor, najpre zbog njene smrti, a potom i zbog svega što pišu o nama - pričao je ranije Vladimir.

Godinu i po dana kasnje, posle sinoćnjeg hapšenja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, njegov otac Vladimir potpuno je promenio iskaz, i izgovorio strašne reči o svojoj monstruozno ubijenoj snahi Jeleni. Verovatno je sve ovo u cilju odbrane svog sina.

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - rekao je sinoć otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Zoran Marjanović je sinoć uhapšen zbog ubistva supruge Jelene. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.