UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ ZBOG UBISTVA SUPRUGE JELENE!
Foto: Dragan Kadić

novosti!

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ ZBOG UBISTVA SUPRUGE JELENE!

Više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran

Objavljeno: 22:50h

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene. Njemu je određen pritvor od 30 dana zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, potvrđeno je "Novostima".

ADVOKAT GREŠKOM UBIJEN? Ubica je čekao u mraku, pucao i verovatno ZAMENIO Nemanju sa komšijom!

foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

Zoran Marjanović je pre nekoliko dana ušao u rijaliti "Zadrugu" na iznenađenje mnogih, a kao glavni motiv za to navodio je da želi da ga publika upozna na pravi način. Isticao je da mu novac nije bitan, a tokom boravka u šou otkrio je da je veliki vernik, da bi uradio sve za religiju i porodicu, te da ga bole priče da je pripadnik sekti. Morao je da napusti "Zadrugu" zbog Socijalne službe, koja je tražila da odredi privremene staratelje, a ćerka Jana je tokom njegovog boravka u šou bila sa njegovim roditeljima.

Dok je bio u rijalitiju, progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

foto: Damir Dervišagić

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči... Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao - naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

- Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana - pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović zaokupilo je pažnju celokupne srpske javnosti koja i dalje ne zna ko stoji iza zločina.

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.

Zoran je tek uveče policiji prijavio Jelenin nestanak. Ostalo je nejasno zašto nije reagovao odmah čim je primetio da mu nema supruge.

foto: Facebook/Jelena Marjanović

Policija je iste večeri krenula u potragu za Jelenom. Verovalo se da je nestala, pa su na potezu za trčanje iste večeri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.

Jelenino telo nađeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noć pred pronalazak tela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

foto: Kurir

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zločina ni u koga nije "uprla prst", niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu ćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.