POLIO ME JE BENZINOM I REKAO DA ĆE DA ME ZAPALI ŽIVU: Ispovest devojke iz "idealne veze" otkriva kako se rađaju MONSTRUMI!
Foto: Shuterstock

stravične stvari!

POLIO ME JE BENZINOM I REKAO DA ĆE DA ME ZAPALI ŽIVU: Ispovest devojke iz "idealne veze" otkriva kako se rađaju MONSTRUMI!

- On je mene polio benzinom kada sam htela da raskinem, i rekao da će da me zapali živu, ali sinoć nas je prekinuo neko i ušao - ispričala je nesrećna devojka svom prijatelju

Objavljeno: 23:00h

Uprkos raznim zakonima koji štite žene od nasilja i koji su strožiji nego ikada, u poslednje vreme se dešavaju zločini koja će Srbija zauvek pamtiti. Da nasilje nad ženama ne jenjava pokazali su mnogobrojni primeri pa nijedan vapaj za pomoć ne treba zanemariti.

OVO JE DEDIN AUTO U KOJEM JE PRONAĐENA MRTVA MARINA(3) IZ SRBIJE: Jezivi detalji misteriozne smrti koja je šokirala svet! (VIDEO)

Na jednom forumu u Beogradu pojavila se više nego zabrinjavajuća ispovest dečka koji više nije mogao da ćuti. On je podelio svoju zabrinutost sa ostalim korisnicima i ispričao priču o devojci koja godinama trpi nasilje, ali ne može da ode od svog tlačitelja.

foto: Stock

- Postoji jedan par tu u kraju, godinu dana mlađi od mene, ali nerazdvojni, verovatno sam ih pominjao ovde jednom. Znači idilično ludo zaljubljeni, apsolutno nerazdvojni par, par godina u vezi, zajednički život, sa svim atributima jedne idealne ljubavi. Međutim ta glazura savršne ljubavi ima mnogo pukotina koje već na prvi pogled otkrivaju jedan opsesivan odnos pun ljubomore i nepoverenja i nasilja, jer dečko ni ne krije da "šta ona tu ima da se dopisuje sa likovima, ja sam još tad ušao na njen Fejsbuk, gledam samo je smaraju tu razni likovi i nerviraju, i uzmem i obrišem ga", ili epizode kada ispred prodavnice hoće da bije nekog dedu jer joj je navodno gledao u dupe. Izolovali su se, imaju igrom slučaja najviše kontakta samnom, pa se i družimo, naravno uvek su oboje tu.

"DA GA NIJE SPREČAVALA DA VIĐA DETE, MOŽDA BI BILI ŽIVI": Zoran Milivojević optužio žrtvu monstruma iz Rakovice!!!

- I sinoć dođe ta devojka sama igrom slučaja (rekoh vam da su 24 sata zajedno), i počne da čita naslove dok čeka kafu i svuda su naravno naslovi o ubistvu majke i deteta. I na njen zgrožen komentar o monstrumu, ja krenem namerno opširnu priču o samim mehanizmima, o nasilju u vezi, kako sve kreće, kako sve to traje i razvija se i dođe do ovoga. Ona ćuti, spusti novine "Ja moram da ti kažem nešto" ja vec tu krećem sa "hmm primetio sam da ti i ***** imate neke probleme u vezi.... " .

Ona me prekine, "On je mene polio benzinom kada sam htela da raskinem, i rekao da ce da me zapali živu " ali sinoć nas je prekinuo neko i ušao.

- Ali da, on će je ubiti verovatno ako nastave, jer je takav, implusivan, nasilan i parazit. Devojka ga je izvukla iz bede i problema, i on vec tri godine parazitira i uživa. On bukvalno gubi toliko mnogo. Elem sto se tiče straha. Devojka u ovom slučaju ima i moć, i novac, i relativno moćnu i bogatu porodicu, najblizeg rođaka policajca... Sad možete misliti koliko se ona njega (opravdano) plaši, napisao je njen zabrinuti prijatelj koji je podelio njenu muku na jednom manje poznatom internet forumu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.