PREOKRET NAKON OTMICE U NS: Uhapšen i oteti muškarac, pucao na bivšeg dečka Goce Božinovske!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

koji haos!

PREOKRET NAKON OTMICE U NS: Uhapšen i oteti muškarac, pucao na bivšeg dečka Goce Božinovske!

G. C. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak

Objavljeno: 14:19h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. C. (41), zbog sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti.

Tokom intenzivnog operativnog rada na rasvetljavanju svih okolnosti jučerašnje otmice, G. C. je osumnjičen za pokušaj ubistva u maju 2012.

godine, kada je, kako se sumnja, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu, vatrenim oružjem teško ranio pedesetsedmogodišeg Nebojšu Tubića, zvanog Žabac iz Bačke Palanke, koji je inače bivši dečko pevačice Goce Božinovske.

Podaci do kojih je policija došla tokom istrage ukazuju i na to da je G. C. u junu 2013. godine, aktivirao ručnu bombu ispod parkiranog automobila Tomislava Bokana, tadašnjeg direktora JP "Urbanizam". Tom prilikom, lakše je povređeno dvoje prolaznika i oštećeno desetak automobila.

G. C. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.