TINEJDŽERKA DALA PO GASU, PA NAREĐALA PREKRŠAJE: Kad je naletela na presretača, odmah je znala KOLIKO JE SATI
Saobraćajna policija, Foto: MUP

haos

TINEJDŽERKA DALA PO GASU, PA NAREĐALA PREKRŠAJE: Kad je naletela na presretača, odmah je znala KOLIKO JE SATI

S obzirom da se bliži vreme maturskih proslava, MUP je apelovao na mlade vozače da budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne dozvole da jedan trenutak nepažnje zauvek promeni njihov život i živote njihovih porodica

Objavljeno:

Saobraćajna policija je presretačem na državnom putu Požega - Užice zaustavila osamnaestogodišnju devojku koja je upravljala automobilom marke “reno“ brzinom od 116,7 kilometara na sat. Na ovom delu puta je za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, ograničenje brzine kretanja 45 kilometara na sat.

Prilikom kontrole je utvrđeno da vozilo nije bilo označeno posebnom oznakom "P", za vozače sa probnom vozačkom dozvolom. Protiv osmanaestogodišnje devojke je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je u prethodnom periodu u saobraćajnim nezgodama nastradao veliki broj mladih osoba, uključujući dve osobe koje su upravljale vozilima sa probnom vozačkom dozvolom.

S obzirom da se bliži vreme maturskih proslava, MUP je apelovao na mlade vozače da budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne dozvole da jedan trenutak nepažnje zauvek promeni njihov život i živote njihovih porodica.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Telegraf.rs/J.P./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.