DANAS ĆE OVDE BITI SAHRANJEN BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: "Ima mesta za porodičnu grobnicu" (FOTO)
Groblje u Zlotu, Foto: Nemanja Nikolić

SAHRANA U ZLOTU

DANAS ĆE OVDE BITI SAHRANJEN BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: "Ima mesta za porodičnu grobnicu" (FOTO)

Kako se nezvanično saznaje, sahrana će se obaviti u 14 časova

Objavljeno: 10:20h

Sahrana D. D. održaće se danas na Novom groblju njegovog rodnog mesta, u Zlotu, gde se od ranih jutarnjih časova priprema sve za sahranu, s obzirom na to da grobari od juče rade na kopanju.

Kako se nezvanično saznaje, sahrana će se obaviti u 14 časova, a posmrtni ostaci stići će u Zlot pravo iz Niša.

Međutim, kako su grobari danas rekli, u žurbi su kako bi završili na vreme, pošto ih je policija u toku jučerašnjeg dana prekidala u poslu blokadom ovog mesta.

- Ovde su iskopali dovoljno mesta za porodičnu grobnicu, ali će biti sahranjen baš na ovom mestu gde sada zidamo. Žurimo da završimo dok ga ne dovezu, juče nas je policija prekidala u poslu i sada nam manjka vremena, jer se sve brzo izdešavalo, pogotovo što je reč o čoveku koji je preminuo u zatvoru, pa sve organizuju nadležni - rekao je jedan od grobara za Kurir.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Naime, pripreme su otpočele juče, a danas je, kako možemo videti, završetak svih radova, kako bi se sahrana obavila na vreme.

D. D, podsetimo, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru nakon što je uhapšen, zajedno sa ocem, zbog postojanja sumnje da su pomogli D, osumnjičenom za Dankino ubistvo, nakon izvršenja krivičnog dela.

Inače, povodom njegove smrti oglasio se i MUP.

- Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - navodi se u saopštenju MUP-a.

Bonus video:

00:13

Sahrana Dalibora Dragijevića održaće se danas na Novom groblju u Zlotu

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.