KO JE BRAT OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO IZ ZLOTA? Umro u pritvoru u Boru dok još nije dao izjavu tužiocu
Foto: Kurir

STRAŠNO

KO JE BRAT OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO IZ ZLOTA? Umro u pritvoru u Boru dok još nije dao izjavu tužiocu

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage

Objavljeno:

D.D. (40), mlađi brat D.D koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot. D.D. je, kao i njihov otac R.D., uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

D.D je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji bora.

Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage.

Reporteri Telegrafa javili su da u selu Zlot, odakle je D.D. , nema nijedne njegove umrlice, a prilaz groblju još juče je bio blokiran od strane policije, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili. Ista situacija biće i danas - niko neće moći da priđe groblju dok D.D. ne bude sahranjen.

Meštani Zlota rekli su juče da znaju da je sahrana danas, ali da niko ne zna u koliko sati.

1 / 7 Foto: MUP

Majka D.D. neće prisustvovati sahrani, a zasad nije poznato da li će policija iz pritvora dovesti njegovog oca.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić ušla je u šesti dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Intenzivno se pretražuje i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

Veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa na terenu je već 15 dana.

Bonus video: ISTINA JE NAJMANJE ONO ŠTO OSUMNJIČENI PRIZNAJU Advokat tvrdi: Uvek postoji sumnja da se možda prikriva neko drugo delo

02:48

ISTINA JE NAJMANJE ONO ŠTO OSUMNJIČENI PRIZNAJU Advokat tvrdi: Uvek postoji sumnja da se možda prikriva neko drugo delo

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.