GDE ĆE BITI SAHRANJEN SAUČESNIK U UBISTVU DANKE ILIĆ? Poznato i šta se trenutno dešava u selu Zlot
Okolina Bora, Foto: Kurir

potraga za telom i dalje traje

GDE ĆE BITI SAHRANJEN SAUČESNIK U UBISTVU DANKE ILIĆ? Poznato i šta se trenutno dešava u selu Zlot

Telo devojčice Danke Ilić još uvek nije pronađeno

Objavljeno:

Više od dve nedelje prošlo je od stravičnog zločina nad dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno, mnogo je pitanja bez odgovora i sumnji u javnosti, i svi smo na neki način zbunjeni novonastalim informacijama, a nikako da ovekovečimo potpunu sliku ovog slučaja.

U selu Zlot, nadomak Bora, nalazi se novinarka Kurira Slađana Nedeljković, koja izveštava sa terena o ovom slučaju.

02:22

KURIR NA LICU MESTA: Evo gde će biti sahranjen SAUČESNIK u ubistvu male Danke! Najnovije informacije: Policija najavila akciju

- Tri policijske marice uz nekoliko policijskih automobila uputilo se ka smeru Zlot - Podgorac. S druge strane, i dalje se nastavljaju pretrage bazena sa vodom, koji se nalaze nedaleko od kuće osumnjičenog. Takođe, sa lica mesta smo uspeli da saznamo da će brat osumnjičenog, koji se tereti za saučesništvo, a koji je preminuo u policijskoj upravi, biti sahranjen sutra na Novom groblju u selu Zlot. I dalje čujemo ovde mašine i vatrogasce koji pretražuju pomenute rezervoare napunjene vodom. Takođe, pretražena je i šuma nadomak kuće osumnjičenog, ali bez uspeha. Tokom jučerašnjeg dana, započeta je potraga malo dalje od kuće, a na teren je izašla i cisterna za pražnjenje pomenutih rezervoara - započela je Nedeljković, pa nastavila:

- Uspeli smo da vidimo i tri marice koje su se uputile ka kraju ovog sela, pretpostavljamo da će se pretražiti taj teren u oba smera. Dakle, i rezervoari sa vodom, ali i šuma koja vodi ka planinskom delu ovog sela. Takođe, u nezvaničnom razgovoru sa komšijama smo dobili informacije da je porodica, čiji su rezervoari, trenutno u Boru, a da na ovoj lokaciji imaju podstanare, pa je policija unapred najavila da će biti pretražen i ovaj deo terena.

Bonus video:

00:40

Stigli inspektori kod majke osumnjičenog

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.