PUTNIK IZ PARIZA DOŠAO NA BEOGRADSKI AERODROMOM SA JEDNIM KOFEROM: Kad su ga OTVORILI, imali su šta i da VIDE
Carina, Foto: Uprava Carina

NEVEROVATNO

PUTNIK IZ PARIZA DOŠAO NA BEOGRADSKI AERODROMOM SA JEDNIM KOFEROM: Kad su ga OTVORILI, imali su šta i da VIDE

Čim je putnik otvorio kofer, potvrđeno je da u njemu nema ničega sem četiri velike vakum kese sa isušenom biljnom materijom

Objavljeno:

Carinski službenici su 9. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Aerodrom Nikola Tesla, u saradnji sa policijom, sprečili jednog putnika u pokušaju krijumčarenja.

Slučaj je otkriven kada su carinski službenici već prilikom pregleda na skeneru u sortirnici za prtljag, zbog uočenih nepravilnosti, za detaljnu kontrolu izdvojili kofer putnika koji je doputovao letom iz Pariza.

Кada je putnik preuzeo prtljag sa pokretne trake i uputio se ka aerodromskom izlazu, carinici su ga zaustavili u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje.

1 / 5 Foto: Uprava Carina

Čim je putnik otvorio kofer, potvrđeno je da u njemu nema ničega sem četiri velike vakum kese sa isušenom biljnom materijom, koja je priručnom analizom odreagovala na marihuanu.

Nakon preciznog merenja utvrđeno je da se radi o 21 kilogramu ovog narkotika. Putnik je zajedno sa otkrivenom drogom predat u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu.

Bonus video: Bušatlija: Bugarska carina na gas je upozorenje Mađarima

03:06

Bušatlija: Bugarska carina na gas je upozorenje Mađarima

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.