POLICIJA DOVELA JEDNOG OD OSUMNJIČENIH NA NOVU LOKACIJU: Nastavlja se potraga za telom malene Danke!
Potraga za telom Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

NAJNOVIJE INFORMACIJE

POLICIJA DOVELA JEDNOG OD OSUMNJIČENIH NA NOVU LOKACIJU: Nastavlja se potraga za telom malene Danke!

Inspektori pokušavaju što više informacija da izvuku od osumnjičenog koga su doveli na novu lokaciju u nadi da će ih dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice

Objavljeno: 19:50h

Potraga za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić traje i dalje, a kako saznaje ekipa Kurira, policija je na novu lokaciju koju pretražuju dovela jednog od osumnjičenih za ovaj svirepi zločin.

Pored policijskih službenika, na licu mesta je i inspektor zajedno sa osumnjičenim, najverovatnije bratom D.D. koji se sumnjiči da je ubio malu Danku.

Inspektori pokušavaju što više informacija da izvuku od osumnjičenog koga su doveli na novu lokaciju u nadi da će ih dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice.

Policijsko vozilo blokira ovaj deo puta.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Nakon što je obavljena višesatna pretraga za telom devojčice Danke Ilić (2) u selu Zlot kada je pretraženo dvorište i objekti komšinice D.Š. koja u pomenutom selu ima kuću, dok živi već 25 godina u Austriji, a onda potom i dvorište osumnjičenog D.D. i njegove porodice, policijske snage usmerile su potragu na drugu lokaciju.

Podsećamo, posle detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice D.S., policija je svoj rad usmerila ka dvorištu osumnjičenog D.D., nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće osumnjičenog, koji su, podsetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.

Bonus video:

01:09

Danka Ilić potraga

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.