OGLASIO SE PRADEDA MALE DANKE ILIĆ: Otkrio da li je ona na SNIMKU iz Beča!
Foto: MUP, Društvene mreže

PAŽNJA

OGLASIO SE PRADEDA MALE DANKE ILIĆ: Otkrio da li je ona na SNIMKU iz Beča!

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi devojčica u Beču pod pratnjom dve Rumunke koja neodoljivo podseća na nestalu Danku, oglasila se i njena majka

Objavljeno: 19:52h

Pradeda Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, nije želeo da komentariše snimak na kojem se sumnja da je njegova praunuka jer, kako kaže, nije poneo naočare pa ne vidi najbolje.

Ipak, prokomentarisao je da nije siguran da je to Danka.

"Nemam naočare, ne vidim najbolje. Nisam siguran da je to moja praunuka... ali... neću da komentarišem", rekao je Dankin pradeda, deda Dankine mame.

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi devojčica u Beču pod pratnjom dve Rumunke koja neodoljivo podseća na nestalu Danku, oglasila se i njena majka.

- Nisam videla nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže - rekla je Ivana za Informer.

Majka je zvučala potreseno i tužno prilikom razgovora.

Ujak Danke Ilić, Stefan Dragomirović, za Telegraf je otkrio da ne može da potvrdi da je reč o njegovoj sestričini, nakon što se pojavio snimak na kojem se navodno nalazi Danka Ilić sa dve Rumunke u Beču.

Reporterka Telegrafa pokazala je snimak ujaku koji nije mogao da potvrdi da je reč od Danki (2).

- Po jakni to nije ona, ali je vezan repić kao što je njoj bio - potvrdio je Stefan dodajući da po kosi najviše liči na nju.

On je dodao i da Danka nije imala cuclu sa sobom na dan kada je nestala, a da sporna devojčica na snimku ima.

- Ona inače obožava dudu, ali moguće je i da su joj zamenili sve - kazao je.

Na pitanje novinarke da li ga pokreti podsećaju na nestalu Danku odgovorio je da ona voli stalno da se vrti, da nikad ne miruje.

- Ona kada je vani ne stoji mnogo u mestu ovde na snimku takoreći stoji u mestu - priča on.

Iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, napomenuo je još jednom da kosa i hod jesu kao Dankini.

Prema poslednjim informacijama, devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču, saznaje Telegraf.rs. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Ovu informaciju smo dobili u 6. danu potrage za devojčicom Dankom Ilić, o kojoj se od utorka ne zna ništa.

Policija u Srbiji neumorno radi na rasvetljavanju slučaja nestale dvogodišnje devojčice, koja je iščezla iz dvorišta kuće u Bansjkom Polju u Boru.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

01:39

Snimak iz Beča na kome je navodno Danka Ilić

(Espreso/Telegraf.rs/M.R./Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.